Megvan, mikor jön a Razer Phone 2

0

A Razer egy jelenleg is tartó őrületet indított el, amikor piacra dobta a Razer Phone készüléket, ami a gamer telefonok hírnöke volt, még ha a gyártó nem is játékos mobilnak, hanem a játékosok számára tökéletes okostelefonnak tartotta azt. Az első 120 Hz-es képfrissítési rátával bíró kijelzővel szerelt felsőkategóriás mobilt a nem túl távoli jövőben egy újabb generáció fogja követni, és hiteles források azt is tudni vélik, nagyjából mikor.

A gamer kiegészítők és eszközök gyártásával foglalkozó Razer telefonjának komoly zászlóshajókkal kellett harcot vívnia, de úgy látszik, a cég látja a további potenciált a gamer okostelefonok készítésében. A ChinaJoy 2018 rendezvényen, amit amúgy Sanghajban tartottak, a vállalat alelnöke, Chen Xiaoping azt nyilatkozta, hogy a következő Razer Phone még az év végén debütálhat, és elsőnek Kínában lesz elérhető. A vállalat első embereinek egyike szavahihető forrásnak tekinthető az ügyet illetően, aki amúgy még mást is elárult a Razer Phone második generációjával kapcsolatban.

Az alelnök nyilatkozatának értelmében a készülék belsejében a legújabb Qualcomm Snapdragon lapkakészlet végzi majd a számításokat, bár azt nem nevezte meg, pontosan melyik típusra gondol. Jelenleg a Snapdragon 845 a legfrissebb Qualcomm chipset, de bizonyos pletykák szerint az év végén érkező mobil belsejében már a Snapdragon 855 fog dolgozni. Ez persze messze nem hivatalos értesülés, kéretik fenntartással kezelni.

Izgalmas téma, hogy vajon melyik lapkakészlet kerül a szóban forgó telefonba, de sokkal érdekesebb lehet az, milyen gamer fícsörrel turbózzák majd a készüléket. Egy laptoppá alakító kiegészítőről már így is volt szó… Ha minden jól megy, még az idei év vége előtt ezt is meg fogjuk tudni. Ti mit szeretnétek, milyen legyen egy gamer mobil?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid