EU raktáras akciók: Xiaomi robotporszívó, nagynyomású mosó, BT hangszóró és elektromos roller

0

A Geekmaxi webáruház azért különleges, mert kifejezetten EU raktárakból árulják a termékeiket, így pár nap alatt megkapod őket vámmentesen, ráadásul EU-s garanciát vállalnak rájuk, vagyis nem kell Kínába visszapostázni, ha valami gond van. Most több népszerű termékre kaptunk kedvezményt tőlük, érdemes megnézni a válogatást!

Kezdjük elsőként a nagy őszi vásár linkjével, amelyben számos különféle termék szerepel. Ide kattintva válogathatsz az akciós elektromos járművek, robotporszívók és más háztartási eszközök között, de van itt okosóra és táblagép is.

Most pedig jöjjön pár extra kuponos akció!

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Xiaomi Roborock S50-ről már számtalanszor írtunk, így a tudását most nem részleteznénk, de annyit azért érdemes róla leírni, hogy kiemelkedően jó szívóerővel rendelkezik, fel is tud mosni, és akár 2 cm-es küszöbön is átmegy. Az útvonalat intelligensen tervezi meg, először feltérképezi a szobát, illetve az egész lakást, amiről térképet is rajzol. A mobilos appban mindent végig lehet követni, és vezérelhetjük a működését, de teljesen automatikusan is megcsinálja a takarítást, majd ha végzett, visszamegy a dokkolójára tölteni.

A Roborock S50 az egyik legnépszerűbb, legbeváltabb, és ár/érték arányban a legjobb robotporszívó a piacon. Most pedig különösen jó áron szerezhető be az európai piacra szánt International verzió, a KJhpbANu kuponnal mindössze 336 euróba kerül EU raktárból, így pár nap alatt megkapod, és semmi extra fizetnivalód nem lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Jimmy JW31 vezeték nélküli nagynyomású mosó

A Jimmy JW31 vezeték nélküli nagynyomású mosó a kültéri higiénia kiválóan használható eszköze, melynek vízforrása szinte bármi lehet, akár egy vödörből is el lehet intézni a mosást. A nagy hatótávnak köszönhetően minket sosem fog érni a víz, a masina pontos, ráadásul az eszköz szűri a mosásra használt vizet is, így mi még véletlenül viszünk fel szennyeződést a tisztítandó felületekre. A szerkezet arra is alkalmas, hogy háziállatot fürdessünk vele, ehhez érdemes az Eco és a Shower módokat használni, így a kiskedvenc még élvezni is fogja a folyamatot. A Jimmy JW31 belsejében egy 2500 mAh kapacitású akkumulátor található, amivel a gyártói leírások szerint akár két autót is le lehet mosni. Az aksi egyébként cserélhető, töltése mindössze két és fél órát vesz igénybe. A Jimmy JW31 vezető nélküli nagynyomású mosó most 143,99 eurós áron rendelhető, továbbra is EU raktárból. Amennyiben pedig használod a 4yUdygTL kupont, egy további jelentős kedvezményt kapsz belőle. További részletek és megrendelés ezen a linken! 

Tronsmart Element Force Bluetooth hangszóró

Ott és akkor lesz buli, ahol csak szeretnéd, mindössze egy Tronsmart Element Force Bluetooth hangszórónak kell nálad lennie, és már indulhat is a mulatás a busz többi utasának, illetve a parkban pihenők legnagyobb örömére. :D A készülék IPX7 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek, ez persze nem azt jelenti, hogy muzsikaszóval ereszkedhetsz alá Atlantiszba, de legalább a fröccsenő víztől nem kell tartani. A szerkezet 40W-os teljesítménnyel rendelkezik, képes egymaga megtölteni zenével a helyiséget, ahol éppen tartózkodsz, tehát egyáltalán nem volt túlzás a bevezető. A Bluetooth hangszóró egyetlen feltöltéssel 15 órán át képes üzemelni, a Tri-Bass effektel pedig még teltebbek lesznek a mély hangok. A hangszóró NFC támogatással, valamint Bluetooth 4.2 chippel is bír, aminek köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolat stabil és nagy hatótávolságú lesz. A Tronsmart Force Bluetooth hangszóró most csupán 44,99 eurós áron rendelhető a GeekMaxi webáruházából, de a hordozható zenei élmény ennyit bőven megér. A DvDAMTvU kupon felhasználásával ez az összeg ráadásul tovább csökkenthető, nem is kevéssel. További műszaki részletek, és a rendelési lehetőségek ezen a linken tekinthetőek meg! 

Kugoo ES2 elektromos roller

Száguldjunk bele a városi alkonyatba, és tegyük ezt eszméletlenül badass módon elektromos rolleren, ami még az új Hasselhoff reklámnál is menőbb. A Kugoo ES2 elektromos roller nem fog beszélni, és magától sem megy, viszont a 350W-os motornak, a háromféle sebességmódnak, és az alkalmazáson keresztüli irányításnak köszönhetően gyorsabb és modernebb lesz, mint amilyennek bármilyen hasonló járművet gondoltunk. Azon túl, hogy nem szennyezzük a környezetet, és el tudjuk kerülni a tömegközlekedés hangos és irritáló hordáit, egy élvezet lesz ezzel a géppel jönni-menni, hiszen a sebesség 25 km/óra is lehet. Van világítás, nagyon komoly fékek, szóval rajtad tuti nem fog múlni a közlekedés biztonsága. A szerkezet egyetlen feltöltéssel képes 25 km távolságra elvinni bennünket, és mivel a vázat össze lehet hajtani, amíg megy a meló, simán újra lehet tölteni, már ha jófej a főnök és engedi az ilyesmit. Mondjuk ha nem kell kerülgetnie, az biztosan jó pont lesz. A Kugoo ES2 elektromos roller 396,99 eurós áron rendelhető, de a iNLk5EbZ kupon felhasználásával egy kicsit okosabb árat is össze lehet hozni. További műszaki jellemzők és a rendelés feltételei ezen a linken!

A teljes őszi vásárt pedig ezen a linken éred el.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid