Itt a Samsung első 64 MP-es mobilja, a Galaxy A70s

0

Számos szivárogtatás után végre befutott a Samsung Galaxy A70s, melyet Indiában indítottak hódító útjára, és aminek a hátlapon található 64 megapixeles kamerája az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Az elődhöz képest ugyan nem történt túl sok újítás, de azért a készülék cseppet sem mondható unalmasnak, lássuk, mi változott, és mi maradt.

A megjelenítőn túl sokat nem kellett variálni, ezért ugyanúgy Super AMOLED képernyőt kapunk, esőcsepp alakú szenzorszigettel, amelyben egy 32 megapixeles képrögzítő egység csücsül. A kijelzőn Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, a képernyő takarásában ujjlenyomat-olvasó rejtőzik, akárcsak a népszerű felmenő esetében. Fontos vizuális változás például a hátlapon található, a térhatású gradiens minta, melyet fényvisszaverő réteg borít.

A készülék képrögzítő egységében történt komoly előrelépés, hiszen ezuttal egy 64 megapixeles érzékelő tölti be az elsődleges szenzor szerepét, melynek rekeszértéke f/1,8. Az ISOCELL Bright GW1 típusú érzékelő mellett egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles mélységszenzor teljesít szolgálatot, mozgóképet pedig 4K felbontással lehet készíteni 30 képkockával másodpercenként.

A burkolat alatt a jól bevált Qualcomm Snapdragon 675 lapkakészlet dolgozik, mégpedig kiszereléstől függően 6 vagy 8GB RAM társaságában, miközben a belső tárhely kapacitása fixen 128 GB. A háttértár természetesen bővíthető. A készülék energiaellátását egy igencsak komolyra sikeredett akkumulátor végzi, a 4500 mAh kapacitású telepet ráadásul gyorstöltés révén is etethetjük, a célra 25W-os adaptert lehet használni. A szoftveres oldalt Android 9.0 Pie rendszer képviseli, melyet a Samsung saját fejlesztésű One UI felülete öltöztet.

A Samsung Galaxy A70s 410 dollárnak megfelelő rúpiáért vihet, abban az esetben, ha megfelel számunkra a 6 GB RAM-mal rendelkező változat. A 8 GB RAM-mal szerelt verzió 440 dollárral egyenértékű helyi valutáért vásárolható meg Indiában. Egyelőre nincs szó nemzetközi forgalmazásról, de nem lennénk meglepődve egy globális piacra dobáson sem.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid