EU raktáras kiárusítás és “Kincsvadászat” játék a GearBest oldalán

0

Azért szeretjük az EU raktárakat, mert ezekből gyorsan megérkezik a rendelt termék, és így garantáltan nem kell áfát és vámot fizetni. A GearBest oldalán most rengeteg európai raktáras terméket leáraztak, és más promóciókat is találunk.

Az EU raktáras akciós oldalt itt találod, érdemes átböngészni:

Leginkább a Fast-23 (Csehország), a Fast-08 (Lengyelország), a Fast-30 (Franciaország) és a Fast-29 (Spanyolország) jelöléső raktárakat érdemes nézni, ugyanis ezekből szállítanak Magyarországra is.

Vannak a termékek között robotporszívók, lámpák, drónok, 3D nyomtatók, laptopok és természetesen okostelefonok is szép számmal az egyéb kütyük mellett. Az összes EU raktáras akciót itt találod.

Emellett egyéb promócók is vannak, mint például a “Kincsvadászat“. A részleteket ezen az oldalon találjátok, de néhány mondatban megpróbáljuk összefoglalni nektek. 3 akciós időszak lesz egymás után:

  • Augusztus 29-től szeptember 3-ig – Kincsvadászat, akciók és játék értékes nyereményekért
  • Szeptember 3. és 10. között – Nagy leárazások és szuper kuponok időszaka
  • Szeptember 10. és 17. között – Végső leárazások

Rengeteg dolgot lehet majd nyerni, pl. egy Huawei P20-at, vagy a Xiaomi robotporszívóját.

Kuponokból szokás szerint megint lesz egy raklapnyi, és akár 30%-os kedvezményre is jogosultak leszünk velük.

Kapunk egy játékot is, amely telefonokra lesz elérhető, és akár értékes nyereményekhez is hozzájuthatunk majd ezzel, mint pl. DJI drón vagy Xiaomi Mi Pad 4.

Rengeteg terméket leértékeltek, ráadásul naponta változik a kínálat. Ha valami megtetszik nektek, akkor nem érdemes sokat várni, mivel csak limitált mennyiségben elérhetőek a termékek.

Kapunk még egy árukapcsolásos ajánlatot is, ahol 9.99, 29.99 vagy 99.99 dollárért vásárolhatunk meg 3 terméket. A legutolsó ajánlat a Lucky Bag akció, melynek keretén belül csomagokat vásárolhatunk, amelyek értékes nyereményeket rejthetnek. Az akciókat és a kínálatot ezen a linken tudjátok megtekinteni.

Ha még nem próbáltátok a GearBest applikációját, akkor mindenképpen érdemes letölteni, mert ezen extra akciókat találhatunk.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid