Globálisan is bejelentették a Xiaomi Pocophone F1-et

0

A Xiaomi Pocophone F1 egy olyan készülék lett, amire tényleg illik a zászlóshajó-gyilkos jelző, hiszen szinte középkategóriás áron kínál csúcshardvert. Nem volt titok, hogy a gyártó szeretné a telefont nemzetközileg is forgalomba hozni, ami most meg is történt. A globális értékesítésben résztvevő piacokat is felfedték.

A Pocophone F1-et Indonéziában, Hong Kongban és Franciaországban mutatták be hivatalos sajtóeseményeken, és egyúttal egy hatalmas plakáton azt is közzétették, mely országokban lehet számítani a rendkívüli okostelefon érkezésére. Tekintsétek meg ti is!

Igen, mint látható nálunk is meg fog jelenni, a nemrég megnyitott budapesti Xiaomi boltban 115 ezer Ft-os áron harangozták be a 128 GB-os verziót.

Forrás: AndroidAuthority

Ha esetleg nem tudnád miért lett ilyen remek ez a mobil, vagy mire fel van körülötte a nagy felhajtás, tekintsd meg korábbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid