Már előrendelhető a Huawei Mate 20 Lite, így kiderült az ára is

0

Úgy látszik, akárcsak a P20 Lite, a Mate 20 Lite is idő előtt az előrendelési fázisba került, megelőzve testvéreit. A mobilért Lengyelországban és Németországban is sorba állhatnak a virtuális vásárlók, mi pedig örülhetünk a dizájn és a specifikációk részletesebb megismerésének, jóval a hivatalos bemutató előtt.

A Mate 20 Lite kijelzőjén megtaláljuk az idei év formatervi különlegességét, a notchot, ami egyesek szemében csúfság, mások meg imádják. Egy biztos, azok a készülékek, amelyeken megtalálható ez a megoldás, kelendőek, így egy darabig még számolni kell ezzel a kialakítással.

A kijelző ebben az esetben 6.3 colos, a felbontása pedig Full HD+, nincs különösebb meglepetés. A képernyő mögött a Huawei saját fejlesztésű Kirin 710 lapkakészlete található, ez egy 12 nanométeres gyártástechnológiával készült chipset, amihez 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely jár, utóbbit persze lehet bővíteni is amennyiben szükséges.

A hátlapon egy 20, valamint egy 2 megapixeles szenzorokkal felvértezett elsődleges kameraapparátus van, fotózáskor pedig jó szolgálatot tehet az optikai képstabilizátor, ami ehhez a konstrukcióhoz jár. A frontoldalon 24, illetve 2 megapixeles érzékelők alkotják a másodlagos kamerarendszert.

A társított szenzorok mélységet, valamint hátteret is érzékelnek, a leírás szerint a kamerák képesek felismerni az adott jelenetet, és más egyéb mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókat is ismernek.

A mobil energiaellátását egy egészen tisztességesnek nevezhető 3750 mAh kapacitású aksi látja el, ami már a Huawei szupergyors Super Fast Charge gyorstöltési metódusát is támogatja.

A készülék 370 eurós áron kapható fekete és kék színekben, ezért az összegért egyébként egy duál SIM támogatással rendelkező modellt kapni. Ez a lengyel weboldalra vonatkozik, a német oldalon, ahol feltűnt, 435 eurót kérnék érte, de ott se kép, se kiszállítási dátum nincs megadva. A lengyel webshopban a forgalmazás jövő héten indul, ami arra utal, hogy a Mate 20 Lite az idei IFA expón kerülhet bemutatásra.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid