A Galaxy Note 9 sem ússza meg hiba nélkül, néhány modell a kijelző mellett is világít

0

Nemrég hivatalosan is megjelent a Samsung Galaxy Note 9, így az első vásárlók már kézhez is vehették a saját példányukat. Most azonban felbukkant néhány hibás darab.

Több fórumon is arra panaszkodtak egyes felhasználók, hogy Note 9 hajlított kijelzőjének oldalainál kivilágító csikok láthatók (a fekete káva mellett). A hibát az AndroidPolice munkatársa is megerősítette, aki szintén tapasztalta ezt a jelenséget az általa tesztelt modellnél. A képeken talán kevésbé szembetűnő a hiba, de a beszámolók szerint bizonyos készülékeknél jól látható a világító csík oldalt.

A problémát talán egy apró illesztési tökéletlenség okozza, ami miatt a hajlított előlapi panel és a fém keret találkozásánál kialakulhat egy kis világító hézag, ami nem is mindig egybefüggő.

Fontos megjegyezni, hogy a hiba egyelőre nem tűnik tömegesnek, talán csak néhány példány érintett, mindesetre erre érdemes odafigyelni a vásárlóknak. Ha esetleg ilyesmit tapasztalsz, akkor érdemes kicseréltetni a készülékedet. A Samsung egyelőre nem nyilatkozott, de már vizsgálják az ügyet.

Források: AndroidCentral fórum, AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid