Kiderült, mikor jöhetnek a Google Pixel 3 mobilok

0

A Google Pixel 2 mobilok tavaly október negyedikén debütáltak, így aztán nem volna semmi meglepő abban, ha idén is ez lenne a menetrend. Nagyjából így is tudtuk eddig, azonban a Bloomberg értesülései alapján lehet, hogy kicsit később érkeznek a keresőóriás referenciamobiljai.

Az említett médiaorgánum szerint a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL október 9-én érkezik, a bemutatóra pedig New York városában kerül sor. A rendezvény, ahol leleplezik őket, kifejezetten az új Pixel eszközöknek lesz dedikálva. Ami azt illeti, a közelmúltban orbitális mennyiségű információ jutott ki a kibertérbe a Google újdonságait illetően, így igazából már szinte mindent tudunk róluk. Sőt, az egyiket még áruba is bocsátották…

Sem a formaterv, sem a hardveres beltartalom nem rejtély már, és bár a nagyobb modell sokkal többet volt rivaldafényben, a Pixel 3-nak sem sikerült elkerülnie a figyelmet. Az eddigiek alapján a mobilok startra készek, szóval fogalmunk sincs miért halaszt öt napot a Google, hogy leleplezze őket. No persze aznap nem csupán telefonok kerülnek bemutatásra, lesz ott más eszköz is, lehet miattuk alakul úgy a dátum, ahogy.

Október eme jeles napján a két Android rendszert futtató csúcsmobil mellett számítunk egy frissített Pixelbookra, illetve értesüléseink szerint egy okosórát is felfednek a nagyérdemű előtt, ami talán Pixel Watch névre fog hallgatni. Ezek egyelőre nem hivatalos információk, így érdemes őket fenntartással kezelni. A keresőóriás még nem küldte ki a meghívókat a bemutatóra, de amint megteszi, biztosabban lehetünk az esemény dátumát illetően. Ha érdekel, mire számíthatunk a Google Pixel mobilokkal kapcsolatban, kattints korábbi írásainkra!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid