EU raktárról akciós az Atomstack A5 Pro 40W-os lézergravírozó

0

Az Atomstack A5 új, Pro változata egy továbbfejlesztett, nagyobb teljesítményű készülék masszív kivitellel. Egy ilyen eszköz nem csak szórakozásra vagy hobbi célokra jó, hanem akár vállalkozáshoz is, vagyis egy pénzkereső masina lehet.

Az Atomstack A5 Pro lézergravírozó most az AA5P kuponkóddal 269 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából EU (német) raktárról, ami magyar pénzben nagyjából 82 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Atomstack A5 Pro rövid ismertető

Külső

Az Atomstack A5 Pro masszív alumínium vázat kapott, a tömege nagyjából 3,5 kg, a méretei pedig 60 x 57 x 27 cm-esek. A masina a gyártó szerint viszonylag egyszerűen összeszerelhető, 10-20 perc szükséges ehhez.

A megmunkált terület maximális mérete 410 x 400 mm, vagyis ekkora mintát tudunk “rajzolni” vele.

Funkciók

Ha valaki esetleg még soha nem hallott volna efféle készülékről, a kedvéért eláruljuk, hogy egy ilyen gépet arra használunk, hogy különböző felületekbe mintákat, képeket égessünk a lézer segítségével, sőt, akár ki is vághatunk bizonyos formákat.

Az Atomstack A5 Pro rengeteg anyagot képes megmunkálni, lehet az műanyag, fa, bőr, de még fém felületekhez is jó.

A beviteli kép pedig szintén többféle formátumban lehet, támogatottak többek között a JPG, BMP, DXF kiterjesztések.

Amikor a szerkezetet tervezték, elsődleges fontossággal bírt a felhasználó védelme, ennek köszönhetően a gravírozó olyan védőburkolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatot védőszemüveg nélkül is megfigyelhessük.

A gravírozás elvégzéséhez nem szükséges a fókusz beállítása, mivel a továbbfejlesztett fix fókuszú lézer nem csupán nagy energiával dolgozik (40 watt), de rendkívül precízen is, a pontossága 0,01 mm.

Több biztonsági funkció is van arra, ha netán a lézer rendellenes állapotba kerülne, ilyenkor a munka azonnal leáll.

Az Atomstack A5 Pro lézergravírozó most az AA5P kuponkóddal 269 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából EU (német) raktárról, ami magyar pénzben nagyjából 82 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid