EU raktárról akciós a Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

0

A többség nem szeret porszívózni, szerencsére egy olyan tevékenységről van szó, amit viszonylag könnyen lehet automatizálni. Ha nem is váltják ki 100%-osan a hagyományos takarítást, de azért igencsak hasznosak lehetnek a robotporszívók. Ha valaki esetleg úgy dönt, hogy beszerez egyet, akkor az általában egy hosszú távú befektetés, így érdemes a komolyabb masinák között válogatni. A Xiaomi Viomi V2 Pro példásul egy ésszerű választás lehet, ugyanis a meglehetősen kedvező ára ellenére egy valódi felsőkategóriás típusról van szó sok funkcióval és nagy szívóerővel.

A Viomi V2 Pro most 359,99 dolláros áron rendelhető a TPXCM kupon felhasználásával, ráadásul a termék európai (német) raktárból érkezik, ami egyet jelent a gyors szállítással, és az extra költségektől mentes vásárlással. A végösszeg így olyan 106 ezer Ft környékén lesz, ami elég baráti ár egy ilyen erős és nagy tudású robotporszívóért. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Xiaomi Viomi V2 Pro

Ez a masina nem csupán porszívózni, hanem felmosni is tud. Összesen háromféle üzemmódban képes takarítani, fejlett lézeres tájékozódási rendszerének köszönhetően pedig semmi nem kerüli el a figyelmét. A 2100 Pa szívóerő mellett a készülék útjában nem marad por, sem haj, és a kisállatok által elhullajtott szőr is belekerül a  tartályba.

A környezetét összesen 12 fejlett szenzor által tapogatja le, nekik köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy merre kell haladnia, így nem fog nekimenni a bútoroknak, és leesni sem fog a lépcsőn. A szobákról és az akadályokról pedig térképet készít, ez alapján tervezi meg a takarítási útvonalat.

A robotporszívó vezérlése egy okostelefonos alkalmazáson keresztül is történhet, beállíthatunk útvonalakat, zónákat, időzíteni lehet a takarítást, stb. Amikor a készülék akkumulátora merülőfélben van, a gépezet képes teljesen magától visszatérni a dokkolóra, ahonnan a töltés végeztével pontosan onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A küszöbökkel sincs gondja, amennyiben azok nem magasabbak 2 cm-nél. A készülék zajkibocsátása teljesen korrekt, munkavégzés közben 68 dB-el teszi a dolgát, ami még bőven elviselhető. A gyártói leírások alapján 60-130 perc működési idő lehetséges egyetlen feltöltéssel, ennyi idő alatt még egy nagyobb lakással is könnyedén végez a Xiaomi Viomi V2 Pro.

Az alap verzióhoz, vagyis a Viomi V2-höz képest számos fejlesztés történt, most már lehet egyszerre porszívózni és felmosni is, a víztartály elektromos vezérlést kapott, több térkép mentése is lehetséges az alkalmazásban, van időzítés, és a takarítási algoritmus is jobb lett.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődést, eláruljuk, hogy a készülék most 359,99 dolláros áron rendelhető a TPXCM kupon felhasználásával, ráadásul a termék európai (német) raktárból érkezik, ami egyet jelent a gyors szállítással, és az extra költségektől mentes vásárlással. A végösszeg így olyan 106 ezer Ft környékén lesz, ami elég baráti ár egy ilyen erős és nagy tudású robotporszívóért. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid