Hamarosan debütálhat a Redmi K30 Ultra

0

Nagyjából egy héttel ezelőtt a kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA megadta a forgalmazáshoz szükséges tanúsítványokat egy bemutatásra váró Xiaomi okostelefonnak. A legtöbben úgy vélik, hogy a rejtélyes mobil nem más, mint a Redmi K30 Ultra. Nem sokra rá a kínai gyártó megerősítette, hogy még ebben a hónapban le fognak leplezni egy új készüléket, amellyel a telefonos világban eltöltött immáron tizedik évüket szeretnék megünnepelni.

Az új Redmi K30 készülék előzetesen augusztus 14-re vártuk, de a Xiaomi hivatalosan is közzétette a bemutató napját, ami augusztus 11-e lesz. A GSMArena által készített fordítás szerint a meghívón lévő mobil a K30 Extreme Commemorative Edition névre hallgathat, de vélhetően amikor – vagy talán jobban mondva ha – megindul a telefon globális forgalmazása, az ennél jóval egyszerűbb Redmi K30 Ultra felirattal a dobozán kerülhet a virtuális és valós üzletek polcaira.

Az újdonság a Redmi K30 Pro és Redmi K30 Pro Zoom Edition készülékekhez képest elsősorban a lapkakészletben különbözhet, Qualcomm Snapdragon processzor helyett ezúttal egy MediaTek Dimensity 1000+ chipset végezheti a számításokat a mobil belsejében. A többi hardveres jellemző valószínűleg marad ugyanaz: 64 megapixeles elsődleges kamera, 20 megapixeles előlapi képrögzítő, akár 12 GB RAM és 512 GB belső tárhely. A TENAA adatbázisában M2006J10C modellszámot viselő okostelefon a formatervében sem fog drasztikusan különbözni a már bemutatott modellektől.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid