Európába is jön, és durván olcsó lehet a Snapdragon 888 lapkával szerelt Realme GT

0

Néhány nappal ezelőtt egy napvilágra került tanúsítványi dokumentumból kiderült, hogy a Realme GT hamarosan Európában is forgalomba kerül. Az értesülést a gyártó megerősítette az XDA fejlesztői csapatának, majd megjelent néhány fénykép, amelyek ezt a bizonyos európai változatot ábrázolják egy lehetséges árral egyetemben, ami ha valóban hiteles, azt jelenti, hogy egy igazi zászlóshajó-gyilkos készülék kerülhet forgalomba az öreg kontinensen. 

A már említett napvilágra került fotók a készülék európai változatát leplezik le, a képernyőn jól látható a telefon modellszáma: RMX2202. A képeket publikáló szivárogtató úgy tudja, hogy a mobil 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral felszerelt változata nagyjából 400 eurós áron kerülhet forgalomba, ami hazai pénzre átszámítva cirka 138 ezer forintot jelent, míg a 12/256 GB-os kiszerelés 450 euró környékén kerülhet a boltok polcaira, ami megközelítőleg 156 ezer forint. A magyarországi árak természetesen ettől eltérhetnek majd.

Habár adódhat némi eltérés az európai árakban is, azért ezek mégiscsak elég kedvező összegek egy olyan készülékért, amelynek burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet végzi a számításokat, és amelynek 120 Hz-es, Full HD+ felbontású, Super AMOLED megjelenítője van, a 64 megapixeles elsődleges kameráról és a 65 wattos gyorstöltést támogató, 4500 mAh kapacitású akkumulátorról nem is beszélve.

Amennyiben a szivárogtató nem téved az árral kapcsolatban, akkor a Realme GT egy valódi zászlóshajó-gyilkos mobil lesz, nyílt kihívás az olyan készülékekkel szemben, mint a Poco F3.

Azt azért mindenképpen meg kell említenünk itt a végére, hogy a szivárogtató azóta törölte a készülékkel kapcsolatos posztjait. Ez történhetett azért is, mert kiderült, hogy értesülései rendkívül pontatlanok, de azért is, mert valaki a gyártónál rászólt az illetőre, hogy túl korán leplez le bizalmas információkat. Akárhogy is, ha tudni szeretnénk a pontos árakat, kénytelenek leszünk megvárni a hivatalos bejelentést, de a Realme sosem a túl vastag árazásáról volt híres, így nem hiábavaló a reménykedés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid