Európába is jön a Honor 50, mégpedig Google Szolgáltatásokkal

0

Az elméletileg immáron független Honor végre visszatér Európába, és az első hivatalosan forgalmazott új okostelefonjuk a Honor 50 lesz. A WinFuture értesülései szerint a megjelenésre nagyjából egy hónap múlva kerülhet sor.

Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, ezúttal nem holmi pletykáról van szó, mivel a készülék 6/128 és 8/256 GB-os kiszerelésben is feltűnt a hihonor.com németországi felületén, de a francia és az olasz Honor részlegek weboldalán is megjelentek ezek a variánsok.

A Honor 50 négyféle színben lesz kapható, és lesz egy limitált kiadású Honor Code változat is.

A megjelenés időpontját még nem közölték hivatalosan, de a szóbeszédek szerint erre egy berlini rendezvényen kerülhet majd sor, mégpedig október 26-án.

A bemutatót követően már másnap meg lehet majd vásárolni a készüléket – állítják a bennfentesek. Egyelőre nagyon úgy fest, hogy a Honor 50 Pro nem kerül forgalomba az öreg kontinensen. Ez a modell gyorsabb töltési sebességet, valamivel nagyobb megjelenítőt és kettős előlapi kamerát kínál.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honor 50 mennyiért lesz kapható, az viszont kiderült, hogy a készülék Android 11 operációs rendszert futtat majd, és teljes hozzáférést biztosít az összes Google apphoz. Lesz Play Áruház, Gmail, YouTube, vagyis minden, ami ennek az ökoszisztémának részét képezi. Habár nem forgalmazzák a Pro változatot, a Honor 50 önmagában is egy elég jó ajánlat lehet, pláne ha barátságos árazással kínálják.

Az okostelefon 6,57 colos, 120 Hz-es OLED képernyőt kínál Full HD+ felbontással, a burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészlet teljesít szolgálatot, a fotózni vágyóknak pedig egy 108 megapixeles elsődleges, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera áll majd rendelkezésre a készülék hátlapján. Önarcképet készíteni ott lesz az előlapi 32 megapixeles modul, a mobilitást pedig egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a 66 wattos kábeles gyorstöltést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid