Videó: megpróbálták kettétörni a Samsung Galaxy Z Flip 3-at

0

A hajlítható telefonokkal  kapcsolatban az egyik legnagyobb kérdés általában a strapabírás, ugyanis az első generációs modelleknek megvoltak a maguk gyermekbetegségei. Azóta viszont nem kevés fejlődés történt, amire tökéletes bizonyíték az alábbi felvétel, amelyen a Samsung Galaxy Z Flip 3-at teszik próbára.

A telefon nagyon erős alumínium keretet kapott, a külső borítás pedig Gorlla Glass Victus, szóval jól bírja a karcokat egy bizonyos keménységig, akárcsak a legtöbb mai csúcsmodell.

A belső kijelző a kényesebb, de ezen van egy gyári fólia, ami mindenképpen szükségszerű. A felület itt nem annyira kemény a flexibilis kialakításból adódóan, akár körömmel is maradandó nyomot lehet hagyni a kijelzőn, de ez a technológia velejárója, így nem igazán róható fel a telefonnak. Vigyázni kell rá!

Egyéb szempontból viszont brutálisan strapabíró lett a Samsung Galaxy Z Flip 3. Egyrészt kapunk egy IPX8-as vízállóságot, és a pornak is remekül ellenáll, a videót készítő Zack erőteljesen megszórta homokkal minden oldalról, de ez nem tett kárt a mobilban, a zsanérba sem mentek be az apró szemcsék.

A hajlítási teszt is remekül mutatja, hogy mennyire masszív lett a telefon, kézi erővel nem sikerült kettétörni, csak kisebb deformáció történt, de ez azért már messze volt a mindennapi használattól.

Összességében egy elég jól sikerült készüléknek tűnik a Galaxy Z Flip 3, úgy látszik, elérték azt a szintet a Samsung hajlítható telefonjai, hogy már bárkinek jó szívvel lehet őket ajánlani, nem csak a kütyübolond felhasználóknak.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid