Európába is megérkeztek a Huawei Nova 12s, 12 SE és 12i modellek

0

A Huawei a múlt hónapban három új Nova 12 szériás készüléket mutatott be a nemzetközi piacra, amelyek végre megérkeztek hozzánk Európába is. Ezek alapvetően 4G modemmel szerelt mobilok, amelyek EMUI 14 rendszert futtatnak, de sajnos nincs gyárilag hozzáférésük a Google Play Áruházhoz.

A három mobil közül a Huawei Nova 12s rendelkezik a legjobb felszereltséggel. Az okostelefont egyetlen konfigurációban, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral lehet megvásárolni. 500 eurós, vagyis nagyjából 196 ezer forintos áron, közvetlenül a Huawei online üzletéből.

Huawei Nova 12s

Az okostelefon mellé egy Huawei FreeBuds SE 2 fülhallgatót adnak ajándékba, és további 70 euróért egy Huawei Watch Fit 2-t is kérhetünk pluszba, amely egyébként 150 eurót kóstálna.

Huawei Nova 12 SE

A sorban a következő a Huawei Nova 12 SE, amely szintén 8/256 GB-os összeállításban kérhető, 380 eurós, vagyis nagyjából 149 ezer forintos áron, ugyanazokat a pluszokat lehet a készülék mellé kérni, vagyis egy vezeték nélküli fülhallgatót ingyen, illetve, ha szeretnénk, egy okoskarkötőt féláron.

Huawei Nova 12i

A három készülék közül a Huawei Nova 12i kerül a legkevesebbe, amelyet már 280 euróért, vagyis nagyjából 110 ezer forintért be lehet szerezni. 8 GB RAM és 128 GB háttértár kerül a telefonba, amelyhez választhatjuk az ingyen fülhallgatót vagy mindössze 30 euróért a Huawei Band 8 karkötőt, ami egyébként 60 euróba kerülne normál esetben. Frissítjük cikkünket, ha megvannak a magyar árak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid