Európában is forgalmazni fogják a Realme 9 sorozat tagjait és a Pad Mini táblagépet

0

A Realme európai részlege megerősítette, hogy hamarosan az öreg kontinensen is megjelennek a Realme 9 sorozatba tartozó készülékek, egészen pontosan a Realme 9, illetve annak 5G-s variánsa, illetve forgalomba kerül a brand táblagépe is, a Realme Pad Mini is. A termékek európai bemutatója május 12-én lesz, és élőben lehet majd követni YouTube-on, Facebookon és Twitteren.

Lehet örülni, mert ezek a készülékek nagyon jó ajánlatnak tűnnek, legalábbis papíron, egy jó európai árazással mindenképpen meglesz a maguk vevőköre. Itt van kapásból a Realme 9, ami egy Snapdragon 680-nal szerelt okostelefon 5000 mAh-s akkumulátorral és 33 wattos gyorstöltéssel. A mobilnak egy friss, Samsung által fejlesztett 108 megapixeles elsődleges képrögzítője van, de az előlapon levő 6,4 colos, 90 Hz-es Super AMOLED képernyő sem egy megvetendő komponens. Főleg, hogy pulzusmérésre is alkalmas!

Az 5G-s variáns sem rossz, igaz itt az organikus panelt egy sima IPS LCD váltja, de a 6,5 colos megjelenítő ugyanúgy 90 Hz-es képfrissítést kínál, akárcsak a 4G-s modell. A telefon belsejében MediaTek Dimensity 810 lapkakészlet teljesít szolgálatot, az energiaellátás feladatát pedig szintén egy 5000 mAh-s aksi végzi, amelyet akár 18 wattal is tölthetünk.

Végül, de nem utolsósorban ott lesz a Realme Pad Mini, amit mi legtöbben csak “mesenézős” tabletnek neveznének, hiszen az alapvető felhasználási lehetőségek ideális, olcsó eszközéről van szó. A tablet külsejét tekintve az Apple iPad Minit idézi, de belsejében belépőszintű hardver teljesít szolgálatot, amelynek központi eleme egy Unisoc T616 lapkakészlet. A megjelenítő 8,7 hüvelykes, az akkumulátor 6400 mAh-s, és támogatja a 18 wattos töltést. A várható árakat egyelőre nem tették közzé, de vélhetően a május 12-én megrendezésre kerülő bemutatón ezeket a részleteket is megosztják velünk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid