Európában is megjelent a Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

0

A Xiaomi szeptemberben tartott egy globális bemutatót, amelyen számos egyéb mellett a Mi Smart Band 6 NFC karkötő forgalmazását is bejelentette az európai piacra. Az NFC chip nélküli változat már március óta kapható az öreg kontinensen, most pedig végre a mobilfizetésre használható verzió is eljutott Európába.

A készülék egyelőre még nem kapható a kontinens összes szegletében, jelenleg csak az olasz vásárlók juthatnak hozzá elsőkézből. A Xiaomi olaszországi online áruházában és az olasz Amazonon az ajánlott fogyasztói ár 54,99 euró (~20.000 Ft). Ha valaki az NFC-s fizetés miatt szeretné megvásárolni a készüléket, érdemes csekkolni a támogatott bankok listáját, mivel ha az adott pénzintézet nem támogatja ezt a funkciót, akkor az nem fog működni még ezen az egyébként kompatibilis karkötőn sem.

A Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC nagy valószínűséggel csak azért az olaszországi piacon kapható egyelőre, mert más régiókban még ki kell dolgozni a támogatás részleteit, és ez elsősorban a bankokon múlik. Nyilván egy hosszadalmas és fárasztó, országonként eltérő folyamatról van szó, ezért számítani lehet arra, hogy az NFC-s Mi Smart Band 6 karkötő bevezetése nem épp a leggyorsabban fog haladni a kontinensen.

Mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy megéri várni a Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC-s kiadására, mert a mobilfizetést lehetővé tévő technológián kívül a karkötő 1,56 colos AMOLED képernyőt, fejlett pulzusmérő szenzort, 30 sport üzemmódot, a pulzusmérés mellett alvásmonitorozást és a női ciklus követést, valamint nem utolsó sorban akár 12 napos üzemidőt kínál jövendőbeli tulajdonosa számára.

Ez is érdekelhet:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid