Hivatalos a Huawei Watch GT3 okosóra és a FreeBuds Lipstick fülhallgató

0

A Huawei Nova 9 európai debütálása mellett egy okosóra és egy fülhallgató is érkezett a kínai gyártó jóvoltából. Ismerkedjünk meg röviden a Watch 3 GT és a FreeBuds Lipstick készülékekkel.

  • Töltők és mindenféle egyéb kütyük széles választéka a Smartdiszkont oldalán.

A vadonatúj okosóra 42 és 46 mm-es méretekben érkezik, és lényegében a Watch 3 és a Watch Pro némileg átalakított, finomított változatairól van szó. Az új modellek egyik hiányossága, hogy nem támogatják az eSIM-et, viszont Bluetooth kapcsolaton keresztül továbbra is lehet hívásokat fogadni, csak ahhoz kelleni fog a telefon.

42 mm

A Watch GT 3 42 mm-es kiszerelése 1,32 colos AMOLED képernyővel bír, míg a nagyobb variáns 1,46 hüvelykes, szintén organikus megjelenítőt kapott. Az új okosórák egyik legérdekesebb újítása a Huawei Healthy Living Clover, ez lényegében olyan, mint egy személyi edző, napi kihívásokat biztosít testmozgáshoz, vagy csak szimplán sétához.

46 mm

Fontos megemlítenivaló még az ötödik generációs, felújított TruSeen optikai pulzusmérő, ami lehetővé teszi több, mint száz sport üzemmód használatát, a véroxigénszint mérését, stb.

A Huawei Watch GT 3 készülékek 4 GB-os háttértárral bírnak és kompatibilisek a legtöbb Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal. A kisebb modell belsejében található akkumulátor a gyártó ígérete szerint hét napig is képes lesz életben tartani a készüléket, míg a nagyobb verzió esetében ennek a kétszeresére, vagyis 14 napra lehet számítani.

Mindkét okosórával bátran el lehet menni úszni, mert a külső borításuk 5ATM minősítésnek megfelelően ellenáll a vízzel szemben.

Jöjjenek végül a piszkos anyagiak! A Huawei Watch GT 3 42 mm-es változata 329 euró lesz itt nálunk az öreg kontinensen, míg a 46 mm-es verzió 349 eurót fog kóstálni. Az előrendelés már aktív, az előrendelők egy pár Huawei FreeBuds 4i fülest is kapnak ajándékba. A hivatalos értékesítés kezdete november 10.

Végül, de nem utolsósorban ejtsünk pár szót a FreeBuds Lipstick fülhallgatóról. A készülék ugyanúgy néz ki, mint a FreeBuds 4, ám ezúttal egy exkluzív vörös színbe öltöztették a füleseket.

Az apróságok mellé egy rozsdamentes acélból készült dobozka is jár, amely természetesen tölti is a fülhallgatókat. A készülék csak korlátozott számban lesz elérhető a forgalmazás során, és 249 eurót kell leszurkolni érte.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid