Év eleji akciók: Amazfit GTR 42 mm okosóra, robotporszívó és elektromos rollerek EU raktárról

0

Lassan mindenki kezd feléledni az újévi tivornyák okozta kábulatból, és elkezdődhet 2020. A kizárólag európai raktárakkal dolgozó Geekmaxi webáruházában mivel mással indulhatna a január, mint néhány remek akcióval, amelyeket természetesen nem leszünk restek megosztani veletek. Bár az időjárás nem kedvez most annyira ezeknek a járműveknek a főszerepben a különböző villanyhajtású eszközök vannak, de a lentebb röviden ismertetésre kerülő kedvezményes áron futó termékek között lesz robotporszívó és okosóra is. 

A legújabb Geekmaxi akcióban a különböző elektromos járművek kapták a főszerepet, ezekkel az eszközökkel  mellőzhetővé válik a tömegközlekedés, ráadásul zéró a káros anyag kibocsátásuk, és a hatótávjukat tekintve nem csupán városon belül, de akár két település között is használhatóak ingázásra, munkába, iskolába járásra. Mellettük reflektorfénybe kerültek a különböző sporteszközök, kültéri holmik, csupa olyan termék, amelyek segítenek megőrizni az ember egészségét, fittségét.

Meg sem kíséreljük bemutatni a hatalmas választékot, inkább azt javasoljuk, tekintsétek meg azt a ti magatok, hiszen könnyen előfordulhat, hogy találtok valamit, amit már régóta keresetek. Fontos megemlíteni, hogy bárki, aki vásárol az akció Ideje alatt, esélyt kap arra, hogy nyerjen egy Kugoo elektromos rollert. A teljes választék a lenti linken tekinthető meg:

A kínai webáruház munkatársai küldtek számunkra néhány további kedvezményes terméket, amelyekről úgy gondolták, méltóak lehetnek az olvasók figyelmére.

Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm okosóra

A Xiaomi okosórája számos olyan jellemzővel bír, amelyeknek köszönhetően bérelt helye van a prémium kategóriában. Azon túl, hogy gyönyörű, nagy méretű AMOLED kijelzőt kapott, és képes akár 12 különböző sport üzemmód segítségével hatékonyabbá tenni az edzéseket, saját beépített navigációs rendszerrel is rendelkezik, melynek működéséhez nem szükséges párosított okostelefon. Ezeken túlmenően fejlett optikai pulzusmérő érzékelője képes 24 órán át monitorozni a viselő keringési rendszerét, ráadásul ez a konstrukció az elődökhöz képest jóval pontosabb. Ami még mindenképpen szót érdemel, az az eszméletlen hosszú üzemidő. Normál használat mellett a készülék képes akár 12 napon keresztül is üzemelni, viszont ha csak alapvető dolgokra használjuk, nem lehetetlen a 34 napos működés sem. Folyamatosan bekapcsolt GPS mellett pedig nagyjából 22 órára lehet számítani. Nyilván a készülék specifikációinak és funkcióinak listája itt nem ért véget, így érdemes lesz elolvasni a lenti linken megtekinthető részletes ismertetőt is. A Xiaomi AmazFit GTR 42mm okosóra mindössze 109,99 euróért rendelhető, a DeZ3e8S9 kupon felhasználásával pedig a végösszeg tovább mérsékelhető. A termék európai raktárból érkezik, így a megrendelőt nem fenyegeti a vámeljárás, és a szállítás is gyors. Részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi VIOMI V2 Pro robotporszívó

A takarításnál nincsen borzalmasabb házimunka, így aztán nem meglepő módon az emberiség már mindent elkövetett a múltban, hogy valamelyest enyhítse a fáradalmakat, amelyekkel ez a tevékenység jár. Hacsak az ember nem alkalmaz bejárónőt, a robotporszívó lehet az egyik legjobb megoldás arra, hogy némileg áthárítsuk a munka dandárját. A Xiaomi gépezete háromféle takarítási módot ismer, porszívózás mellett fel is töröl, de felmosni is tud. Környezetét lézeres érzékelők révén monitorozza, a felhasználó egyébként zónákat is beállíthat, így egészen pontosan be tudja határolni, hol történjen munkavégzés. A szerkezet 2100 Pa szívóerővel rendelkezik, így nem csupán az apróbb szennyeződéseket, de az allergén szemcséket is képes felszívni. A készülék nagyjából két órán át képes üzemelni egyetlen feltöltéssel és ha az akkumulátor lemerült, magától visszamegy a dokkolóállomására. A Xiaomi robotporszívójának irányítása egyszerű, mint az egyszeregy, csupán egy okostelefonos alkalmazás szükségeltetik hozzá. A készülék most 359 99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ám a xyYi7LcY kuponkód felhasználásával némileg lejjebb faragható ez az összeg. A termék európai raktárból érkezik, ami egyet jelent a gyors szállítással, és az extra költségek nélküli rendeléssel. További részletek és vásárlás ezen a linken!

Kugoo ES2 elektromoes roller

Annak okaiba inkább nem mennék bele, hogy miért pukkan le egyre jobban a tömegközlekedés, viszont tudunk ajánlani helyette olyan opciókat, amelyek jóval komfortosabbak, és még a környezetet is kímélik. Ilyen a Kugoo ES2 elektromos roller melynek összehajtható váza lehetővé teszi a könnyű tárolást a lakás bármely pontján. A készülék 8,5 colos kerekeken gördül, belsejében 350 wattos elektromotor dolgozik, ami a 7,8 Ah kapacitású akkumulátornak köszönhetően nagyjából 31 km-es távolságra képes elrepíteni a roller tulajdonosát. Háromféle állítható sebesség, egyéb eszközök töltésére szolgáló USB port, okostelefonos applikáció az irányításhoz, saját beépített világítás, és duál fékrendszer teszi igazán vonzó ajánlattá ezt az eszközt. A Kugoo ES2 289,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából, de a iNLk5EbZ kuponnal komoly kedvezményre tehettek szert. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid