Ilyen lehet a Xiaomi Mi 10 előlapja

0

Nemrég kiszivárgott a Xiaomi Mi 10 mobilok néhány fontos jellemzője, most pedig egy fotó árulkodik arról, hogy milyen lehet az alap modell előlapjának dizájnja.

Az alábbi képen nagy valószínűséggel egy a Xiaomi Mi 10-re szánt kijelzővédő fólia látható, és ez alapján több érdekes dologra is lehet következtetni a készülékkel kapcsolatban. Az első és legfontosabb a hajlított kijelző, úgy látszik, a Mi Note 10-hez hasonlóan itt is ilyen megoldást kapunk.

A káva rettentően vékony lesz, fent és oldalt szinte teljesen eltűnik, és alul is egész minimális. Ami még érdekesség, hogy nem látszik a notch helye, tehát azt is gondolhatnánk, hogy pop-up kamerás lesz a mobil, vagy esetleg bevezetik a tavaly bemutatott kijelző alá épített láthatatlan szenzort. A forrás szerint azonban nem ez a helyzet, egy dupla kameralyuk lesz a telefonon, akárcsak a Redmi K30-on, ehhez sem szükséges kivágás a fólián.

Redmi K30

Ez kevésbé forradalmi megoldás, de úgy látszik, 2020 erről fog szólni, legalábbis az első fele biztosan, hiszen többek között a Samsung és a Huawei is lyukas kijelzős telefonokkal készül.

A Xiaomi Mi 10 és a Mi 10 Pro február végén, az MWC kiállításon mutatkozhat be, és a remek kamerák mellett nagy képfrissítésű kijelzővel, valamint szupergyors töltési technológiákkal hódíthatnak.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid