Év végi kütyü vásár a Geekbuying oldalán rengeteg EU raktáras akcióval

0

Elindult az év végi kiárusítás, és bár a Kínából most megrendelt termékek már nem érkeznek meg idén, szerencsére az EU raktáros kütyük még odaférnek a fa alá.

A főoldalon most is rengeteg akciót találunk, így nem maradhatott ki a szokásos Flash Sale, a legnépszerűbb kütyük ajánlása, és a végkiárusítás miatt nyomott áron beszerezhető termékek részelege sem. Most is kapunk néhány általános kupont is, amelyekkel tovább spórolhatunk. A részleteket ezen a linken nézhetitek meg.

A karácsony ajándék ötletek oldalán a család minden tagjának ajánlanak valamit, de itt már nagyon érdemes odafigyelni, hiszen a Kínából rendelt termékek már csak januárban érkeznek meg. Szerencsére EU raktárról is akadnak termékek, ráadásul tényleg jó ötleteket meríthetünk.

Jó hír, hogy külön az EU ból rendelhető TV-okosítókra kihegyezett akció is fut a náluk. Ezeket a rendeléseket néhány munkanapon belül megkapjátok, ráadásul kuponok is találhatóak az oldalon. Részletek és rendelés ezen a linken.

A legyen raktárra külön promóció is van, így ha innen választotok TV-okosítót, akkor postaköltség sincs, ráadásul az alábbi két kupon valamelyikét is fel tudjátok használni.

  • 3.5$ kedvezmény 60$-os vásárlás felett a CPLXJPCQ kuponnal
  • 10$ kedvezmény 100$-os vásárlás felett a ZRWFGBQD kuponnal

Amennyiben mobilt vásárolnátok a lengyel raktárból, akkor pedig a FRIDAY2018ES kupont használjátok, és 11$ kedvezményt kaphattok 100$ feletti rendelés esetén.

A végére még íme néhány remek kuponos ajánlat (néhány EU raktáras!):

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid