Így fog kinézni az olcsóbb Samsung Galaxy S10

0

A Samsung Galaxy S10 termékcsalád tagjai közül az egyik hajlítás nélküli megjelenítőt kaphat, és elvileg ez a változat lesz az összes közül a legolcsóbb. Bár egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a végleges neve, a Samsung Galaxy S10 Lite most egy friss renderképen feszít, amelyet @IceUniverse, a népszerű és megbízhatónak mondható szivárogtató osztott meg a publikummal. (Frissítés: újabb renderek érkeztek a teljes S10 szériáról, ezeket a cikk végén találod!)

A készülék egy normál kialakítású, 5,8 colos “lapos” megjelenítőt kap, a káva mindenütt egyformán vékony, a jobb felső sarokban pedig ott a megjelenítőbe épített előlapi kamera, amiről már egy ideje spekulálnak a telefon kapcsán.

A legtöbb szenzorszigettel, illetve lyukas képernyővel rendelkező okostelefon esetében van némi alsó keret, melynek magyarázata az, hogy az alaplapnak és a kijelzőnek valahol össze kell kapcsolódnia, és szűkös helyen ez egy eléggé nehezen kivitelezhető feladat. A legnagyobb sikereket a témában egyébként az Apple érte el eddig, de úgy látszik, a Samsung Galaxy S10 Lite igyekszik ezt az eredményt felülmúlni.

Korábbi szóbeszédek alapján a telefon oldalsó kerete ad otthont egy ujjlenyomat-olvasónak, vagyis ennél a modellnél nem a kijelzőbe lesz építve a biometrikus érzékelő. A készülék hátlapjára duál kamerakészlet kerülhet, és alulról nem fog hiányozni a fülhallgató kimenet sem.

Frissítés: az egyik nagyobb tokgyártó, az Olixar újabb rendereket tett közzé! (Az ne tévesszen meg senkit, hogy itt hajlított kijelzősnek tűnik az S10 Lite is, valószínűleg csak bemásolták az S10 képét az előlapra.)

A 6 kamerás Galaxy S10+

Forrás: GSMArena, MobileFun

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid