Extrém szokatlan előlapi kamerát kap az Oppo Reno – ilyet még nem láttál!

0

Már egy ideje lehet hallani bizonyos pletykákat az Oppo Reno nevű készülékéről, ami az eddigiek alapján egy valóban nem mindennapi mobil lesz. Most, hogy végre van egy kis kézzelfogható infónk a telefont illetően, mi is megerősíthetjük ezt az állítást. A készülék sok szempontból lehet érdekes, de az vitán felül áll, hogy az előlapi kamerája különleges darab lesz, valami olyasmi, amit még tuti nem láttál.

Oké, azzal még talán nem fogjuk különösebben borzolni a kedélyeket, ha azt mondjuk, az Oppo Reno előlapi képrögzítő egysége egy mechanizmus segítségével emelkedik ki a telefon felső részéből, ám annak kialakítása szerintem még a tech világban otthonosan mozgó olvasót is le fogja döbbenteni. Nem is tudjuk, mit mondjunk, bennünket egy tapétavágóra emlékeztet.

A kiszivárgott videó egyébként nem csak a hihetetlen előlapi kamerát, de a hátlap kialakítását is felfedi, úgy látszik, erről a verzióról lemaradt az a 10x-es zoommal rendelkező periszkópos lencse, amit egy demó egységen lehetett látni az idei MWC kiállításon.

Könnyen lehet, hogy ez valamilyen olcsóbb kiszerelés, amelynek belsejében nem csúcskategóriás lapkakészlet, hanem mondjuk egy Qualcomm Snapdragon 710 fog zakatolni. No, nem mintha okunk lenne panaszra, ebban a chipsetben is van kakaó rendesen. Eddigi legjobb tudásunk szerint az Oppo Reno folyadékhűtéses Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel kerülhet a boltok polcaira, de úgy látszik, nem csupán egyetlen kiszerelés lesz.

Ezek a renderek, melyek a telefonra szánt tokról készültek, remekül láttatni engedik az előlapi kamera működését, és azt, hogy az USB-C port ellenére nem marad le a 3,5 mm-es jack aljzat sem.

Az Oppo nemrégiben bejelentett saját virtuális asszisztensének, a Breeno-nak nincs saját dedikált gombja ezen a telefonon, viszont mivel a hátlapon is csupán két érzékelős kamerakészlet látható, ennek az oka is abban keresendő, hogy amit itt látunk, az az Oppo Reno valamilyen “Lite” változata.

Nektek mennyire tetszik ez a kamera mechanizmus?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid