A Xiaomi hamarosan integrálja a Google Lenst a MIUI-ba

0

A Xiaomi töretlen népszerűsége nem csak a rengeteg kiadott készülékből fakad, hanem abból is, hogy folyamatosan fejleszti ezek szoftvereit, és ennek hozományaként hamarosan egy új szolgáltatást is üdvözölhetünk benne.

A mai napig akadnak még olyanok, akik szemében a Xiaomi csak egy újabb kínai gyártó, ám akinek már volt telefonja tőlük, az bizonyára meggyőződött ennek ellenkezőjéről, hiszen minden téren minőségi mobilokról beszélhetünk. Ez nem csak a fizikai megépítésben, hanem szoftveresen is jelentkezik, hiszen még a régebbi, valamint az olcsóbb készülékeik is kapnak frissítéseket.

A legutóbbi bejelentés szerint hamarosan a Google Lenst is integrálják a MIUI kamera alkalmazásába, így ezt sem kell már külön letöltenünk, hanem egyetlen érintéssel elérhetjük majd. Aki esetleg nem ismerné, ez egy nagyon sokrétegű alkalmazás, amely képes különböző dolgok azonosítására (állatok, könyvek, zenék, QR kódok stb.), de használhatjuk névjegykártyák információinak beolvasására és egyéb hasznos tevékenységekre is.

Egyelőre még csak a Poco F1, a Redmi Note 7 és a Redmi Y2 béta szoftverébe került bele a Google Lens. Ezeken a készülékeken a beállítások menüpontban tudjuk bekapcsolni a funkciót, ezek után pedig már közvetlenül a kamera menüjéből is elérhetjük a szolgáltatást.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid