Ez most a 10 legerősebb Android telefon

0

Bár nyilván egy tesztprogramban elért eredmény nem feltétlenül kell, hogy mérvadó legyen egy okostelefon megvásárlásakor, azért mégiscsak érdemes néha ránézni, hogy mely készülékek rendelkeznek a legerősebb hardverrel a mérések szerint. Nemrég kijött az AnTuTU legfrissebb toplistája, ez ráadásul egy nemzetközi összesítés, így nem csak a kínai piacra vonatkozik.

Elkezdtek megjelenni a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt okostelefonok, és természetesen ezek kerültek a toplista élére. A novemberi futtatások során egyértelműen a Xiaomi 14 Pro bizonyult a legerősebbnek, átlagosan 2 millió fölötti pontszámra volt képes a mobil. A második a Nubia Z50S Pro lett, utána pedig a Red Magic 8 Pro+ és a Red Magic 8S Pro végzett, nagyon hasonló eredménnyel.

Olyan készülékeknek is sikerült felkerülnie a legerősebb mobilok közé, mint a Galaxy S23+, a Galaxy S23 Ultra, a Xiaomi 13 és a 13 Pro, illetve a Xiaomi 13T Pro is jól szerepelt.

A lista a közeljövőben minden bizonnyal változni fog, mivel jönnek az újabb Snapdragon 8 Gen 3-as modellek, a nemrég bejelentett OnePlus 12 például 2,3 millió pontra is képes, így akár át is veheti a vezetést.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid