Karácsonyi okosóra vásár 2023 – Bevált típusok akcióban

0

Idén is sokan vásárolnak okosórát karácsonyra, a kínálat azonban hatalmas, és nehéz megtalálni a megfelelő típust. Most mutatunk néhány bevált modellt, amelyek között akadnak női, férfi és gyerek órák, vízálló típusok, illetve magyar menüs okosórák is. A szállítás gyors és ingyenes, érdemes megnézni az alábbi válogatást.

Minden rendelésre:

  • Ingyenes és gyors szállítás, a rendeléseket akár 1 nap alatt megkaphatod
  • 1 év teljes körű garancia, megbízható, profi szerviz
  • Háztól házig garancia, vagyis nem kell aggódnod a szállítás miatt garanciális probléma esetén
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden termékre: indoklás nélkül visszaküldheted, ha nem vagy elégedett

5 bevált okosóra karácsonyra

1. ArdenWear Go okosóra (magyar menü, vízálló)

Az ArdenWear Go egy nagyon egyszerű, vékony 2023-as okosóra, amit nők és férfiak is viselhetnek. Nagy előnye a teljesen magyar menü, a hosszú, akár 7 napos üzemidő, illetve a vízálló kivitel.

Az óra az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi aktivitást, lehet vele monitorozni az edzéseket, illetve tud pár egyéb hasznos dolgot (ébresztő, stopper, számológép, stb.). Sokféle óralap tölthető le rá, és saját képet is be tudunk állítani háttérnek.

Közvetlenül telefonálni viszont nem lehet rajta, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon (a jelzések rezgéssel történnek). Android és iOS kompatibilis.

2. Smartic Ria 2 okosóra (vékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

A Smartic Ria 2 egy gyönyörű, vékony, 2023-as női okosóra AMOLED kijelzővel és könnyen kezelhető, szinte csak ikonokból álló menüvel. Minőségi anyaghasználat és modern kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az óra hosszú, több napos üzemidővel bír, és vízállóságot is kapott (IP67).

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az óra angol nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

3. Semicor Focus okosóra (magyar menü, vízálló)

A Semicor Focus egy hagyományos, kerek kialakítású, 2023-as okosóra magyar menüvel, ami nők és férfiak számára is megfelelő lehet, mivel arany és fekete színben is elérhető, többféle szíjjal. A szokásos alap funkciók mellett nagy előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így akár telefonhívásokat is lehet rajta bonyolítani kihangosítva. Természetesen úgy is használható, hogy csak jelezze a hívásokat, és illetve a különféle üzeneteket, értesítéseket is kiírja.

Itt is kapunk egy alap szintű, IP67-es vízállóságot (úszásra már nem alkalmas), illetve számos dizájnos óralap közül lehet választani. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is.

4. Smartic X okosóra (magyar alkalmazás, vízálló, női/férfi)

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

5. Semicor Nova 4G-s gyerek okosóra (SIM kártyás, magyar menüs, több színben)

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat. Az okosóra több színben is kapható!

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

További népszerű típusok:

Semicor Max férfi okosóra (magyar app, vízálló)

A Semicor Max egy nemrég megjelent férfi okosóra prémium fém házzal, IP67-es vízállósággal és magyar nyelvű telefonos alkalmazással. A készülék kapható ezüst és fekete színben is, választható bőr vagy fém szíjjal, illetve ajándék extra szíj is jár minden változathoz.

Az óra kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, alkalmas hívások kihangosítására, jelzi az üzeneteket és az értesítéseket, és természetesen van benne lépésszámláló, pulzusmérő, illetve jó néhány sport mód is. A nagyméretű, gyönyörű kijelzőn rengetegféle óralap állítható be, és újakat is lehet letölteni rá. További részletek és rendelés:

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek ajánlott)

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek lehet kiváló választás. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá.

Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete révén leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

Smartic NEO 2 okosóra (magyar menüs, vízálló)

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

 

Árak és linkek újra:

Minden rendelésre:

  • Ingyenes és gyors szállítás, a rendeléseket akár 1 nap alatt megkaphatod
  • 1 év teljes körű garancia, megbízható, profi szerviz
  • Háztól házig garancia, vagyis nem kell aggódnod a szállítás miatt garanciális probléma esetén
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden termékre: indoklás nélkül visszaküldheted, ha nem vagy elégedett

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid