Ez a videó bemutatja, hogy miért nagyszerű a Google Now on Tap

0

A Google Now on Tap az egyik legérdekesebb újítás, amit az Android 6.0 hozott, mégis nagyon kevesen használják. A Google ezért most készített egy remek videót a funkció bemutatására.

A Now on Tap egy bármikor előhozható “okos” kereső, ami a szövegkörnyezet alapján kitalálja, hogy mire vagyunk kíváncsiak. Ha például valaki egy étteremről ír nekünk Facebookon, akkor csak megnyomjuk hosszan a Home gombot, és a Google máris kidobja a hely adatait, sőt, rögtön el is menthetünk a naptárba egy találkozót az adott helyre. De akár egy cikk olvasása közben is jól jöhet a Now on Tap, ha például egy új csúcsmobilról van szó, akkor nem kell külön beírni a készülék nevét a keresőbe, a Google egy gombnyomásra kidobja az ezzel kapcsolatos részleteket, népszerű kereséseket.

A Google Now on Tap lassú terjedésének több oka is van, egyrészt még csak az androidos készülékek 7.5%-án fut Marshmallow, ráadásul nem is minden nyelven működik a funkció. Nálam (Samsung mobilon) például csak úgy vált elérhetővé, hogy angolra állítottam a telefon nyelvét.

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid