Óriási tablettel készül a Lenovo

1

A szerkezet ráadásul nem csak hatalmas kijelzővel, de decens hardveres összetevőkkel is el lesz látva, és a képernyőfelbontással sem spóroltak a kínai mérnökök. Hogy miről is van szó? Egy 18.4 colos táblagépről, egyenesen a Lenovo műhelyéből.

A készülék létéről a GFXBench nevű tesztprogram adatbázisának köszönhetően szereztünk tudomást, sőt, a benchmark applikáció bizonyos jellemzőkről is lerántotta a leplet. A PB2-690N kódnevű masina 18.4 colos kijelzőjén QHD, azaz 2560×1440-es felbontásban sorakoznak a pixelek. Szó ami szó, ez máris sokkal tisztességesebb képpontsűrűséget eredményez, mint mondjuk a Samsung Galaxy View Full HD felbontása.

Lenovo-Large-Tablet

Számítási erőért sem kell majd a szomszédba menni, a lóerőfelelős egy Snapdragon 652, ami ugyebár egy nyolcmagos processzort, azon belül is négy Cortex-A72 magot foglal magában. A rendszermemória is rendesen oda lett téve, 4 GB RAM-mal már gond nélkül menni fog a komolyabb multitaszking is. A belső tárhely mérete 64 GB, ami szintén jó hír.

A hatalmas tableten Android 6.0.1 Marshmallow rendszer fut, valószínűleg különféle Lenovo-specifikus extrákkal, mint amilyen a Yoga családból jól ismert osztott képernyős mód. Említésre méltó lehet még az előlapi 0.3 megapixeles, illetve a hátlapra helyezett 8 megapixeles kamera.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid