Testre szabható egészség

0

Bármekkora közhely, valóban igaz, hogy manapság a technológia rohamos fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani, naprakésznek lenni az állandó újításokkal. Megeshet, hogy még te sem hallottál az okos egészségügyi termékek létezéséről, amelyek arra hivatottak, hogy egyénileg nyújtsanak segítséget egészséged megőrzésében.

Küldetésük az egészséged!

Manapság épp eleget hangsúlyozzák mennyire fontos odafigyelni az egészségünkre, annak fenntartására. Figyelni a helyes táplálkozásra, évi rendszerességgel szűrővizsgálatokra járni. Ha tisztában vagy a tested által küldött jelzések jelentésével, egészséged megőrzése is egyszerűbbé válik. A gyógymódok fontosak, de a megelőzés még inkább.

Az iHealth olyan innovatív, klinikailag tesztelt termékeket gyárt és forgalmaz, amik az egészségünk megőrzéséhez járulnak hozzá. A rendkívül felhasználóbarát dizájn és a testre szabható kezelőfelület megalkotásához orvosok és specialisták járultak hozzá, hogy a végeredmény egy megbízható és könnyen használható egészségügyi termékcsalád legyen.

Kövesd nyomon a fejlődésed napról napra, vezess naplót a táplálék beviteledről, számold a kalóriákat, tervezz, állíts be emlékeztetőket! Már olvasni is fárasztó. Szerencsére van egy alkalmazás, ami mindezt megteszi helyetted. A MyVitals egyaránt letölthető Apple és Androidos okoskészülékekre. Gyakorlatilag ez az egyetlen app, amire az iHealth termékek használatához szükséged lesz.

Okosmérlegek

iHealth Bluetooth okosmérleg

Mint tudjuk, a látszat néha csal. Bár első ránézésre csak egy hagyományos fürdőszobai eszköznek tűnik, az iHealth Lite valójában egy vezeték nélküli intelligens mérleg, ami Bluetooth-szal tud kapcsolódni bármilyen okostelefonhoz.

-ihealth-lite

A mérleget a már említett MyVitals applikáció segítségével tudod szinkronizálni a telefonhoz, az ezzel járó előnyökhöz pedig garantáltan hozzászoksz majd. Folyamatosan nyomon követheted testsúlyod változását, testtömeg-indexed (BMI) alakulását, hosszú időre visszamenőleg tárolhatod és megoszthatod az adataidat, ezáltal folyamatosan új célokat állíthatsz be magadnak a motiváltság fenntartása érdekében. Mivel a mérleg belső memóriája 200 mérés tárolására képes, így arra sincs szükség, hogy az adatokat minden egyes alkalommal szinkronizáld az alkalmazással.

iHealth testanalizáló mérleg

Ez a sokoldalú okoseszköz nem csak a súlyodat és testtömeg-indexedet méri, de olyan paramétereket is kiszámol, amikről lehet, hogy még nem is hallottál. Például a testzsír százalékot, a zsírmentes testtömeget, csonttömeget, a rejtett hasi zsír indexet (ami létfontosságú szerveinket veszi körül a hasüregben, a cukorbetegség és szívbetegségek kialakulásában is szerepet játszhat).

ihealth-hs6-wifi-test-analizalo-merleg_56aa012d81f2b

A mérleg Wifivel tud csatlakozni az okostelefonodhoz, ehhez mindössze a MyVitals alkalmazás letöltése szükséges, amin akár évekre visszamenőleg is tárolhatod az adataidat.

De miért van szükség ezekre?

Mert napi rendszerességgel figyelheted a súlyod és a tested egymáshoz való viszonyát. Azzal, hogy nyomon követed a súlyod alakulását, megelőzheted a túlzott súlygyarapodást vagy épp súlyvesztést, így elébe tudsz menni az ezzel járó problémáknak is.

Te is mindig elveszel az éppen aktuális diéta trendek tengerében, és nem tudod, hogy melyikkel érnéd el a kívánt hatást, mert eddig nem tudtad mérni az eredményeket? Az okosmérleg ehhez is segítséget nyújt.

Milyen előnyökkel jár?

Amilyen egyszerű a mérés, annál fontosabb az eredmény. A testanalizáló mérleg egy algoritmus segítségével, mindenféle testtel kapcsolatos indexet ki tud számolni, valamint meghatározza a számodra optimális napi kalória bevitelt. Ráadásul nem csak te, de barátaid és családtagjaid is használhatják a mérleget, mivel az eszköz összesen 10 személy adatainak tárolására és szinkronizálására alkalmas.

Nem csak a belbecs, a külcsín is számít. Az elegáns dizájnnak köszönhetően fürdőszobai dekorációs elemnek is beillik az iHealth okosmérleg, melynek kijelzőjén a környezeti hőmérséklet és páratartalom is látható.

Vérnyomás- és vércukorszintmérő iHealth egészségügyi kiegészítők

iHealth vérnyomásmérő

Klinikai kutatások kimutatták, hogy az otthoni vérnyomásmérés sokszor pontosabb képet fest, mint a rendelőben mért eredmények, éppen ezért az orvosok is igyekeznek felhívni a figyelmet az otthon történő vérnyomás-ellenőrzés fontosságára, ami különösen idős korban, terhesség alatt és cukorbetegség esetén ajánlott.

wireless-blood-pressure-monitor

Az iHelath Bluetooth vérnyomásmérő használata rendkívül egyszerű. Csuklódra helyezve nemcsak a vérnyomásodat és pulzusodat méri, de a szívritmuszavart is felismeri. Az applikációval figyelheted, hogyan alakult a vérnyomásod, eredményeidet pedig az orvosoddal is megoszthatod. Könnyű és stílusos, a táskádban sem foglal sok helyet, ezért bárhol és bármikor előveheted.

iHealth vércukorszintmérő

A cukorbetegség hazánkban is rengeteg embert érintő probléma, és a betegségben szenvedők száma évről-évre csak nő. Az okos vércukorszintmérő kifejezetten ajánlott egészségügyi kiegészítő a diabétesszel élők számára, hiszen ezzel bárhol és bármikor ellenőrizhető a test inzulin és vércukorszintje.

wireless-smart-gluco-monitoring-system

A Gluco Smart alkalmazás segítségével a mérések eredményét bármelyik okoskészülékedre szinkronizálhatod és tárolhatod, az adatokból színes grafikonokat és kimutatásokat is tudsz kreálni, és ezek megosztására is lehetőség nyílik.

via Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid