Ez az 5 Xiaomi telefon nagyon jó áron van most

0

Csökkentette néhány népszerű Xiaomi telefon árát a GearBest, érdemes megnézni a listát, vannak közte igazán jó vételek!

Leárazott Xiaomi telefonok

Xiaomi Mi 9 – A Xiaomi legfrissebb csúcsmobilja igen jól sikerült, és árban jelentősen alávág a konkurenciának. Hatalmas AMOLED kijelző, bivalyerős Snapdragon 855 processzor, 6 GB RAM, 48 MP-es főkamera és az eddigi leggyorsabb vezeték nélküli töltési megoldás jellemzi, hogy csak párat említsünk a főbb tulajdonságok közül. A magyar nyelven is tudó Global verzió már 489,99 dollárért a miénk lehet, ami nagyjából 140 ezer Ft-ra jön ki ingyenes vámmentes szállítással.

Xiaomi Mi 8 Lite – A Mi 8 Lite egy erős középkategóriás mobil Snapdragon 660 processzorral, méretes kijelzővel, kiváló kamerákkal és divatos külsővel. Egy igazi prémium készülékről van szó, ami nem mellesleg egy bevált típus, biztosan nem fogja megbánni, aki ezt választja. Egyébként az eddigi legjobb áron szerezhető most be, a 4+64GB-os változat 54.500 Ft-ra jön most ki akcióban, a vámmentes Priority Line szállítás pedig ingyenes.

Xiaomi Mi 8 Lite

Xiaomi Redmi Note 6 Pro – A Redmi Note 6 Pro a népszerű Redmi Note 5 méltó utódja, és rengeteg fogyott belőle, mióta megjelent. Mivel van már Note 7 is, így a Note 6 Pro kifutó termék, de a kedvező ára miatt nagyon jó választás lehet. a 4+64 GB-os Global verzió ára 54.500 Ft-ra jön ki.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Mi A2 – A Mi A2-t a Mi 8 Lite-hoz hasonlóan a Snapdragon 660 hajtja, vagyis a nyers erővel nem lesz gond, és a kamerái is nagyon jók, ám ez a készülék MIUI helyett teljesen letisztult gyári Androidot futtat. Az ára pedig nagyon kedvező, most 48.500 Ft környékén kijön a 4+64 GB-os Global verzió.

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 Lite – A kompakt telefonok, a jó üzemidő és a letisztult, gyári Android rajongóinak tökéletes választás lehet a Mi A2 Lite, aminek sokat csökkent az ára az utóbbi időben. A 3+32 GB-os kiszerelés már 40.000 Ft-ért beszerezhető, de a 4+64 GB-os változat sem kerül többe 46 ezernél.

Xiaomi Mi A2 Lite

 

Ha pedig esetleg nem ragaszkodsz a Xiaomi márkához, akkor íme pár további akció:

 

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes, és általában a “Priority Line” kategóriába tartoznak.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid