Ez lett a 2024-es foci Eb hivatalos okostelefonja

0

Már javában zajlik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, és bizonyára sok szurkolónak feltűnt, hogy az eseményt az egyik kínai telefonmárka is támogatja. A különféle reklámok mellett az is a promóció része, hogy az egyik készüléket megtették a torna “hivatalos okostelefonjának”.

A Vivo és az UEFA közötti megállapodás értelmében a márka lett az Eb egyik szponzora, és a Vivo V30 Pro nevű modell lett a 2024-es bajnokság hivatalos készüléke.

Az okostelefon egyik fő vonzereje a ZEISS kamerarendszer, ami “lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felejthetetlen utazás mesélőivé váljanak” az UEFA Euro 2024 torna alatt.

A Vivo V30 Pro egyébként egy friss modell, márciusban jelent meg, és a hátlapján három darab 50 MP-es kamera is van, ezek a megszokott széles és ultraszéles látószögű, illetve telefotó egységek, továbbá az előlapra is egy 50 MP-es érzékelő került.

A további főbb jellemzők között említést érdemel a 6,78 colos, 120 Hz-es, ívelt AMOLED kijelző 2800 nites csúcsfényerővel, a modern, 4 nm-es Dimensity 8200 processzor, illetve az 5000 mAh-s akkumulátor 80 W-os gyorstöltéssel.

Yongduan Zhou, a márka tengerentúli termékosztályának vezetője egy sajtóközleményben elmondta, hogy a Vivo V30 széria “páratlan képalkotási képességei” több lehetőséget biztosítanak a sport szépségének könnyed megörökítésére a németországi játékokon.

A partnerség révén a Vivo kizárólagosságot kapott a stadionban és annak környékén a mobilkészülékek szegmenség belül a reklámok tekintetében, és ez az egyetlen okostelefon-gyártó cég, amely tevékenységet folytat a dedikált szurkolói zónákban.

Érdekes módon a Vivo X100-as sorozat promója is felbukkant, amely februárban jelent meg Európában, de jelenleg még csak néhány piacon érhető el.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid