Ezek a legerősebb csúcsmobilok az AnTuTu szerint 2021 elején

0

Kijött az AnTuTu legfrissebb, januárra vonatkozó toplistája, amelyben rangsorolták az adott időszak legerősebb androidos telefonjait. Nem meglepő módon Snapdragon 888-as készülékek kerültek az élre.

Az alábbi listán azon készülékek szerepelnek, amelyekről januárban legalább 1000 futtatási eredmény állt rendelkezésre. Az első helyen a Vivo alá tartozó IQOO 7 végzett, a második pedig a Xiaomi Mi 11 lett. Bizonyára sokakban felmerülhet, hogy hol vannak a Galaxy S21 modellek, ezekben is Snapdragon 888 dolgozik (vagy más piacokon az Exynos 2100), de a Samsung telefonjai január legvégén váltak elérhetővé, így valószínűleg már csak a februári listán találkozunk velük.

A harmadik a Huawei Mate 40 Pro+ lett, az ebben dolgozó Kirin 9000 is még 700 ezer pont fölött tudott teljesíteni, persze ebben a 12 GB RAM is közrejátszik, az AnTuTu ugyanis ezt is számításba veszi. A mobilt a sima Mate 40 Pro követi, ez is szép eredményt ért el.

Az ötödik helytől már Snapdragon 865-ös készülékek szerepelnek, Oppo, Vivo, IQOO és Redmi telefonok, majd a sort a Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition nevű modell zárja.

Egyébként a középkategóriás telefonokat is rangsorolta az AnTuTu, az alábbi eredmények születtek:

Mit szólsz a listákhoz? Lemaradt valamelyik készülék szerinted?

Forrás: AnTuTu, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid