Ezek voltak a legerősebb Android mobilok 2020 januárjában

0

Megérkezett az AnTuTu friss, januári toplistája, amelyből kiderül, hogy melyek a legerősebb androidos okostelefonok 2020 elején.

A decemberi listához hasonlóan ezúttal is a kínai Vivo uralja a mezőnyt, az első három helyen ugyanis az ő készülékeik állnak: IQOO Neo 855 Racing, IQOO Pro 5G és NEX 3 5G. A negyedik és az ötödik két OnePlus telefon lett, a 7T Pro és a 7T, utánuk pedig az Asus gamer mobilját, a ROG Phone 2-t találjuk.

A hetedik az Oppo Realme X2 Pro lett, és egészen eddig a pontig kizárólag Snapdragon 855+-szal szerelt modellek szerepeltek. A nyolcadik helyen viszont már egy Kirin 990 5G-vel ellátott készüléket találunk, a Honor V30 5G-t.

Az Oppo Reno Ace is felfért még a listára, a kilencedik helyet szerezte meg a benne dolgozó Snapdragon 855+-szal, a tizedik pedig a Huawei Mate 30 Pro 5G lett a Kirin 990 5G lapkával.

Fontos megjegyezni, hogy a toplista az átlagos pontszámok alapján jött létre, nem egy-egy futtatás eredményét nézték, mert ezek eltérőek lehetnek. Csak olyan készülékek szerepelnek itt, amelyekről legalább 1000 adat rendelkezésre állt.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid