Olcsóbbak lettek a Xiaomi Mi AirDots Pro fülesek

0

A Xiaomi már a világ második legnagyobb gyártója a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, és ez nem véletlen, ugyanis az AirDots széria tagjai remek áron kínálnak jó hangzás és nagy tudást. Most két prémium típusról lesz szó, a Mi AirDots Pro és a Mi AirDots Pro 2 készülékekről, amelyek simán felveszik a versenyt még az Apple hasonló fülhallgatóival is, miközben jóval olcsóbbak azoknál.

Xiaomi Mi AirDots Pro

A Mi AirDots Pro fülesek darabja mindössze 5,8 grammot nyom, mégis remek hangzást ígérnek a 7 mm-es neodínium meghajtójuk révén, és az üzemidőre sem lehet panaszunk, hiszen akár 10 órát is képesek működni konnektor nélkül, köszönhetően az akkumulátoros toknak. Van aktív zajszűrés, AAC támogatás és IPX4 védelem is, ráadásul egy minőségi fémházat kapunk cserélhető szilikonharangokkal.

Mindkét oldali fülhallgató érintéssel vezérelhető (hívás fogadás/elutasítás, zene vezérlés, stb.), és automatikusan bekapcsolnak, ahogy kivesszük őket a dokkolóból, illetve kikapcsolnak, ha visszatesszük őket. Támogatják továbbá a gyorstöltést, a dokkolós tartó 1 óra alatt 100%-ra tölti őket.

A Mi AirDots Pro most a GBXMTWS01 kuponkóddal mindössze 47,99 dollárba kerül, ami nagyjából 14.700 Ft, a vámmentes Priority Line szállítás pedig 1,5 dollár. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Ez a frissített modell, ami megújult dizájnt kapott, és már Bluetooth 5.0 támogatással bír 4.2 helyett. Az új füles rendelkezik továbbá LHDC támogatással, ami nagyfelbontású hangot jelent Bluetooth-on keresztül, és az üzemidő is javult, 10 óra helyett már 14 órát adott meg rá a gyártó (ez a tokkal együtt értendő).

Az első generáció extráit természetesen itt is megkapjuk, adott az érintéses vezérlés, a gyors párosítás és az aktív zajszűrés is többek között.

A Mi AirDots Pro 2 most a GBMITWAIR2 kuponkóddal mindössze 57,99 dollárba kerül, ami nagyjából 17.800 Ft, a vámmentes Priority Line szállítás pedig 1,5 dollár. További részletek és rendelés ezen a linken.

 

Ha pedig ezeknél olcsóbban keresel korrekt fülest, akkor érdemes megnézned a Redmi AirDots-ot, ez már 20 dollárból kijön (~6.150 Ft).

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid