Ezek voltak a legjobb Android alkalmazások és játékok 2023-ban a Google és a felhasználók szerint

0

A Google minden évben értékeli a legjobb alkalmazásokat és játékokat, végre megérkezett a 2023-as összesítés a Play Áruház legkiválóbbjaival! A legjobb általános alkalmazás díját az Imprint: Learn Visually kapta, a legjobb játék pedig a Honkai: Star Rail lett. Természetesen a felhasználók is megnevezhették kedvenceiket.

A fődíjat nyerő alkalmazás egyébként nagyon klassz, vizuális módon igyekszik a felhasználót tanítani többféle témában. Történelem, filozófia, pénzügyek, üzlet stb. – rengeteg tudást felszedhetünk a segítségével. Az Imprint: Learn Visually viszont amennyie mi látjuk, csak angolul használható, szóval ennek tudatában próbáld ki. Mondjuk a segítségével legalább a nyelvet is gyakorolhatod. Ja, és az app fizetős.

A Google a legjobb többeszközös alkalmazás és játék díját is kiosztotta, előbbit a Spotify, utóbbit pedig az Outerplane: Strategy Anime szerezhette meg. A felhasználók is megnevezhették a kedvencüket, a közönség a ChatGPT-t ítélte a legjobb alkalmazásnak, játéknak pedig a Monopoly Go-t. Egyébként rengeteg kategória volt a megmérettetésen, az alábbiakban csemegézünk a győztesek közül!

2023 legjobb Google Play alkalmazásai

2023 legjobb Google Play játékai

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid