Befutott a Honor Magic 6 Lite

0

Minden különösebb felhajtás nélkül debütált a Honor Magic 6 Lite, ami a Magic 6 széria első tagja. Az alsóbb kategóriákban hódító okostelefon lényegében a Honor X9b nemzetközi kiadása, nagyjából megegyező formatervvel és jellemzőkkel, amelyek élén a Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlet áll.

A Honor Magic 6 Lite azoknak lesz igazán jó ajánlat, akik nem akarnak sokat fizetni egy okostelefonért, de azért a pénzükért korrekt specifikációkat szeretnének. Ezzel nem is lesz gond a mobil esetében, hiszen 6,78 colos AMOLED megjelenítővel bír, amelyen 2652 x 1220 pixel sorakozik, és a 120 Hz-es képfrissítési ráta is adott.

Fotózás szempontjából sem lesz egy rossz ajánlat a Honor Magic 6 Lite, hiszen hátoldalán egy 108 megapixeles elsődleges kamera virít, amelyhez egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul társul be.

A telefon adatlapja elsőként a Honor Olaszország oldalán jelent meg, itt még említenek 8 GB RAM-ot, 256 GB háttértárat, Android 13 operációs rendszert és MagicOS 7.2 felhasználói felületet. Úgy tűnik, más konfiguráció nem is lesz a készülékből, legalábbis abban a régióban.

A mobil belsejében 5300 mAh-s akkumulátor biztosítja a működéshez szükséges energiát, a telepet 35 wattal lehet tölteni kábelen keresztül. A Honor Magic 6 Lite fekete, zöld és narancssárga kivitelben lesz megvásárolható, de hogy egészen pontosan mennyiért, azt egyelőre nem tudni. Ez a részlet lemaradt az okostelefon terméklapjáról, de vélhetően hamarosan pótolni fogják. A készülék minden bizonnyal nálunk is beszerezhető lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid