Ezek a Xiaomi készülékek kapnak Nougat frissítést

2

Egyre többen használják itthon is a Xiaomi mobilokat, így nekik is hasznos lehet az a lista, amelyet a gyártó tett közzé a minap. Az összesítés tartalmazza azoknak a masináknak a nevét, amelyek megkapják a közeljövőben az Android Nougat frissítést.

Jelenleg a kínaiak legtöbb okostelefonja Android Marshmallow rendszert futtat, ami lassan már két éves, akárhogy is nézzük. A Xiaomi részéről már hónapok óta van ígéret a Nougat frissítésre, és most némi megerősítés is érkezett az update-ek kapcsán. A felhasználók végre megtudhatják, mely készülékek részesülnek az újabb rendszer jóságaiban, legalábbis első körben.

Az IT Home közreműködésével publikált lista értelmében bizonyos okostelefonok Android 7.0 frissítést fognak kapni, míg a többiekre Android 7.1 verzió kerül. Az teljesen rejtély, miért nem kapja meg az összes eszköz a 7.1-es változatot.

Android 7.0 rendszerre a következő okostelefonok frissülnek: Mi Max, Mi 5, Mi 5s, Mi 5S Plus, Mi 4C, Mi 4S, Mi Note, Mi Note 2, Mi MIX, Redmi Note 4X.

Az alábbi mobilok pedig Android 7.1 Nougatot fognak kapni: Mi 6, Mi Max 2, Mi 5C, Redmi 4X. A frissítések érkezése csupán idő kérdése, és amint többet megtudunk, természetesen azonnal informálunk titeket.

Fontos megjegyezni, hogy a későbbiekben további modellekkel is bővülhet a frissítési lista.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid