Vernee Mars Pro – 6 GB RAM-mal szerelt OnePlus 3T-gyilkos?

0

Nemrég jelent meg a Vernee új, 6 GB RAM-mal szerelt “csúcsmodellje”, a Mars Pro, ami a gyártó szerint még a OnePlus 3T-nél is jobb ár/érték aránnyal bír.

A Vernee Mars Pro kétségtelenül egy remek ajánlatnak tűnik, és nem csak tudásban emelkedik ki a hasonló árú készülékek közül, de a dizájnja is gyönyörű lett. Ez köszönhető egyrészt a rendkívül vékony oldalkerettel ellátott kijelzőnek, illetve a 7.6 mm vékony mattfekete fémháznak, amit különleges, csúszásmentes textúrával látott el a gyártó.

Az elegáns és karcsú alumínium ház egy 3500 mAh-s aksit rejt, ami támogatja a gyorstöltést USB-C porton keresztül, ám ami igazán meglepő a telefonnal kapcsolatban, hogy a Sony készülékekhez hasonlóan ennek is az oldalára került az ujjlenyomat-olvasó.

A Vernee Mars Pro 5.5 colos Full HD kijelzőjét a 8 magos Helio P25 hajtja, nem kevesebb, mint 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. Természetesen a 4G támogatás sem maradt ki, és a mobil ismeri a hazánkban sok helyen használt B20-as sávot is.

A Gearbest weboldalán most erősen korlátozott mennyiségben (napi 50 darab) nettó 179 dolláros áron rendelhető a Vernee Mars Pro, de csak július 10-ig. A gyártó pedig 100 készüléket kiszór ingyen tesztelési célból, erre itt lehet jelentkezni július 9-ig.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid