Ezért nincs 5G-s OnePlus 7T Pro

0

Az 5G technológiák egyre terjednek, és az új telekommunikációs szabvány érkezésére nem volt vak a OnePlus sem, hiszen már piacra dobták első 5G modemmel felszerelt okostelefonjukat, a OnePlus 7 Pro 5G-t. Most, hogy megérkeztek a gyártó újabb készülékei (7T és 7T Pro), jogosan fogalmazódhat meg bennetek a kérdés, hol van a második 5G-s OnePlus mobil? A kérdésre maga Pete Lau, a gyártó vezérigazgatója igyekezett válaszolni egy rendezvényen.

Pete Lau szerint egyszerűen nem volt elég lehetőség egy második 5G-s okostelefon megjelentetéséhez. A gyártó munkatársai megvizsgálták a körülményeket, majd végül úgy döntöttek, egyelőre nem készítenek újabb 5G-s OnePlus mobilt.

Lau azt is hozzátette, 2020-ban az 5G technológiák meghatározó részei lesznek a felsőkategóriás okostelefonok világának, mondjuk arról nem beszélt, hogy a OnePlus 8 mobilok esetében is így lesz-e. Fontos tudnivaló, hogy a OnePlus számára meghatározó piacokon, mint például India, az 5G rendszerek fejlődése bizonytalan, ami szintén elsődleges szempont lehetett a gyártó számára, amikor meghozták ezt a döntést.

A OnePlus 7 Pro 5G esetében valószínűleg az volt a szempont, hogy ott legyenek az elsők között, akik 5G-s mobilt dobnak piacra, a gyakorlati értelmét azonban ezek szerint egyelőre nem igazán látják ennek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid