Ezért térhet vissza jövőre a Samsung Galaxy Note széria

0

A Note széria sorsa az utóbbi években már elég kérdéses volt, többször felmerült, hogy megszűnik, majd idén végül eljutottunk oda, hogy nem készít új Galaxy Note csúcsmodellt a Samsung. Jövőre azonban visszatér a sorozat, és egy szivárogtató azt is megindokolta, hogy miért.

Idén ugyebár a Galaxy S21 Ultra megkapta az S Pen támogatást, és ezzel elkezdett elmosódni a határvonal a két csúcskategóriás Samsung széria között, olyannyira, hogy el is kaszálták a 2021-es Galaxy Note zászlóshajót. Ebben persze más okok is közrejátszhattak, de úgy néz ki, hogy nem igazán jöttek be a gyártó számításai, ezért 2022-ben visszatér a Note sorozat.

Az egyik twitteres forrás nemrég azt írta, hogy a piac nem reagált annyira jól a Galaxy S21 Ultra S Pen támogatására. Egyrészt nincs helye a házban a tollnak, másrészt pedig kimaradtak a Bluetooth-ra épülő extra S Pen funkciók.

Így végül nem teljesültek a Samsung várakozásai, kevesen vásárolták meg a kiegészítőt a készülékhez, illetve az S Pen tárolására alkalmas spéci tok sem fogyott jól (annak ellenére, hogy maga a Galaxy S21 Ultra sikeresnek mondható).

Azt egyébként már maga a Samsung is megerősítette, hogy jövőre egy új Galaxy Note mobillal készülnek. Már csak az a kérdés, hogy Galaxy Note 21 néven jön a telefon, vagy pedig átugorják az idei számozást, és a Galaxy Note 22-t üdvözölhetjük majd 2022-ben.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid