Bejelentették a Huawei P50 szériát

0

A Huawei tartott egy nagy bemutató eseményt a mai napon, aminek a főszereplője a Harmony OS rendszer volt, azonban az új Huawei P50 sorozatot is bejelentette a vállalat. Sajnos azonban nem úgy, ahogy vártuk…

A Huawei megmutatta, hogy hogyan fog kinézni a P50 mobilok kamerája, és egyéb dizájnelemek is kivehetők az alábbi videón, illetve képeken. Itt alapvetően a P50 Pro látható, amin összesen négy darab hátlapi szenzor lesz két körbe rendezve, de a többi modell is hasonló kinézettel bír majd.

Képek a videóból:

Az alsó körben lesz a periszkópos telefotó egység, ez biztosítja majd a hosszú távú zoomot, fent pedig három további kamera található. A nagy méretű fő szenzor mellett valószínűleg kapunk egy ultraszéles látószögű optikát, valamint egy középtávú zoom kamerát. A Leica márkajelzés egyelőre megmarad, de egyes hírek szerint ez az utolsó alkalom, amikor a két vállalat együttműködik.

Teljes bemutató sajnos nem volt, így a specifikációkat sem árulta el a Huawei. Ennek az oka nagyon egyszerű, egyelőre bizonytalan a készülékek gyártása az amerikai szankciók miatt, így nem is tudnak megjelenési időpontot mondani. A fő probléma, hogy nem kap megfelelő alkatrészeket a gyártó, ezért jó eséllyel még nem is végleges a mobilok hardvere, hiszen minden azon múlik majd, hogy mit tudnak beszerezni.

“Az Önök által ismert okok miatt a bevezetés időpontja még nem került meghatározásra, de próbáljuk kitalálni, hogyan tegyük elérhetővé Önök számára ezt a nagyszerű terméket.” – mondta a Huawei vezetője, Ren Zhengfei

A Huawei P50 mobilok egyébként már gyárilag Harmony OS rendszerrel fognak érkezni, ha egyszer forgalomba kerülnek, de egyelőre bizonytalan a széria sorsa.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid