Ezzel a tokkal megduplázható a Galaxy Note 8 üzemideje

0

A Galaxy Note 8 szinte minden szempontból kiemelkedő lett, az egyetlen probléma a készülékkel kapcsolatban a középszerű üzemidő. Ez orvosolható a ZeroLemon új tokjával, mondjuk kell némi kompromisszumot kötni.

A Note 8 egy 3300 mAh-s teleppel érkezik, ami nagyon gyenge a hatalmas, 6.3 colos kijelzőhöz mérten. Sajnos a tesztek is beigazolják, hogy maximum átlagosnak mondható a mobil üzemideje, és talán ez a legnagyobb negatívum vele kapcsolatban. A ZeroLemon új tokja erre kínál megoldást. A tartozék egy 5500 mAh-s aksit tartalmaz, amivel a gyártó szerint 115%-kal növelhető az üzemidő.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért csak ennyi pluszt ad a tok, de ne felejtsük el, hogy a Note 8 aksija nem cserélhető, így ez inkább egy powerbankként szolgál. Persze így is elég komoly extra használati idő kapunk, hiszen például 35 óra beszélgetési időt vagy 24 óra videónézést tesz lehetővé a tok a Note 8 alap üzemidején felül.

A több, mint 2-szeres üzemidő remekül hangzik, csakhogy a tok jelentősen megnöveli az amúgy sem apró Note 8 méreteit és tömegét, azaz gyakorlatilag egy féltéglát kapunk. Ami viszont pozitívum, hogy a tartozék kijelzi a töltöttséget a hátlapon, így mindig láthatjuk, hogy mennyi kakaó van még benne.

A ZeroLemon tokja 80 dollárba fog kerülni, most azonban féláron elő lehet rendelni az Amazonon.

forrás: ZeroLemon

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid