Nagy frissítést kapott a VLC androidos verziója

0

A VLC az egyik legnépszerűbb médialejátszó, és többek között Androidon is fölöttébb populáris. A zöld robotos verzió már lassan egy éve nem kapott érdemi frissítést, de a fejlesztők most úgy döntöttek, odateszik magukat, és ellátják az alkalmazást néhány hasznos újítással. Ezeket vesszük most sorra a teljesség igénye nélkül. 

A felhasználók nagy része biztosan örül a kép-a-képben lejátszási módnak, amit végre a VLC is támogat azokon az eszközökön, amelyeken Android Oreo rendszer fut. Az alkalmazás ezen felül megkapta a Android Auto implementációt is. Az applikáció a jövőben támogatja a 360 fokos videókat, ráadásul együtt örülhetünk egy sokkal dinamikusabb, és szebb felhasználói felületnek, ami a Material dizájn jegyeiben fogant.

“Kép a képen” lejátszási mód

Megújult keresőfunkció, valamint Google Now integráció segíti majd a felhasználókat abban, hogy mindig megtalálják amit szeretnének, illetve nem csak a videók, de maga az alkalmazás is sokkal gyorsabban indul el. A DayNight fícsör egy automata éjszakai módot takar, ezen felül a kijelző szélein dupla koppintással lehet 10 másodperces léptetéseket csinálni az adott felvételen belül. Kapunk egy rakás előre beállított equalizer hangzást, illetve a videólejátszó hangminőségén is sokat fejlesztettek.

Ezek csupán néhányak azok közül az újítások, javítások, fejlesztések közül, amelyek az új update-ben benne foglaltatnak, ha a forrás linkre kattintotok akkor egy még részletesebb listátok lesz a rengeteg jóságról amit a megújult VLC, vagyis a 2.5 verzió magában rejt.

Nálunk sajnos még nem jelent meg az új VLC a Play Áruházban, de a legfrissebb APK-t innen le tudod tölteni saját felelősségre.

Forrás: GeoffreyMetais

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid