Kékben is jól mutathat a Nokia 9

0

Korábban már megtekinthettük, hogy miként fog festeni a bemutatás előtt álló Nokia 9 csúcsmobil, ám ezúttal egy valódi eye candy-t hoztunk a finn cég rajongói számára. Persze egy átlagos okostelefonok iránt érdeklődő egyén sem hiszem, hogy kifogást találna a zászlóshajó kék színű kiszerelésében, amelynek pazar külalakjáról most egy frissen kiszivárgott állítólagos kép tanúskodik.

A legújabb színárnyalat a “Polished Blue” fantázianevet viseli, de ez persze a készülék házát öltöztető kékségen kívül semmit nem változtat meg a telefon dizájnján. Ugyanúgy duál kamerakészlet van a hátlapján, vélhetően egy Zeiss márkájú apparátusról van szó, valamint szintén a hátsó oldalon foglal helyet az ujjlenyomat-olvasó. Az előlap ékessége a hajlított, peremtől peremig tartó, nagy valószínűséggel OLED technológiát használó kijelző.

A Nokia 9 várhatóan többféle kiszerelésben lesz kapható, állítólag készül 6 és 8 GB RAM-os verzió is. A belső tárhely kapacitása 128 GB lehet, és az is könnyen előfordulhat, hogy a készülék az IP68 szabványnak megfelelően ellenáll majd az elemeknek. A pletykák ezenfelül beszélnek még vezeték nélküli töltésről, valamint íriszszkennerről is. A szóbeszéd szerint a telefon ára Európában 749 euró körül alakul majd, de hogy pontosan mikor mutatják be, azt egyelőre nem tudni.

Mindez persze csak pletyka, érdemes fenntartásokkal kezelni az infókat és a kiszivárgott képet is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid