A Facebook elkezdte összevonni a Messenger és az Instagram beszélgetéseket

0

A Facebook egy ideje már szeretné egységesíteni a különféle csevegő szolgáltatásait, és most meg is tették az első nagy lépést ennek érdekében.

A TheVerge vette észre, hogy az Instagramon egyes felhasználóknál megjelent egy új frissítési opció, ami gyakorlatilag lecseréli az appon belüli csevegő szolgáltatást (Direct Messages) a Messenger rendszerére. Ez természetesen új funkciókkal is jár, lehet például oldalra húzással válaszolni az egyes üzenetekre, és a reakciók is elérhetővé válnak. A legfontosabb változás pedig talán az, hogy azokkal az ismerősökkel is lehet csevegni ezután az Instán belül, akik csak Facebookon vannak fent.

A frissítés nem kötelező, és egyelőre nem is jelent meg sok mindenkinél, csak pár felhasználónál bukkant fel, tehát valószínűleg még folyik a tesztelése.

A Facebooknak az a végső célja ezzel az egésszel, hogy a WhatsApp, a Messenger és az Instagram ugyanazt a csevegő rendszert használja ugyanazokkal a funkciókkal, és mindenhol működő végponti titkosítással. Ez azonban valószínűleg nem valósul meg egyhamar.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid