Facebook sötét mód: végre megérkezett!

0

Tudjuk, hogy egyeseknél már elérhető egy ideje a Facebook sötét módja, az elmúlt 1-2 napon azonban szélesebb körben is aktiválták az opciót, rengeteg hazai felhasználónál jelent meg.

A Facebook már régóta teszteli a sötét módot, több hullámban is aktiválták a felhasználók kis százalékánál, és olyan is volt, akinél megjelent, majd később eltűnt a funkció. Most azonban végre azoknál is megjelenhetett a régóta várt újítás, akiknél eddig nem volt elérhető.

A bekapcsoláshoz nyisd meg a főmenüt (három vízszintes vonal a jobb felső sarokban), majd görgess le, és nyisd le a “Beállítások és adatvédelem” részt. Ez alatt lesz a “Sötét mód” opció, amelyre kattintva három lehetőség közül lehet választani. A be- és a kikapcsolás mellett az is beállítható, hogy a rendszerbeállításhoz igazodjon a Facebook.

Igazából rengetegen várták, hogy a Facebook bevezesse a sötét módot, sok más népszerű alkalmazás már réges-régen megkapta. Egyáltalán nem siették el, de most végre elérhető, legalábbis a felhasználók nagy részének biztosan.

Nálad is megjelent már a sötét mód?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid