Februári kütyü akciók a Geekbuying oldalán rengeteg EU raktáras termékkel

0

A Geekbuying csapata nem ismer szünetet, most is a legjobb akciókat hozták el nekünk, csupa olyan holmival, amelyek európai raktárból is kérhetőek, így nem kell sokat várni a szállításra, és a rendelés összegét sem terhelik extra sápok. Egy kiárusítás nem is kiárusítás kuponok nélkül, természetesen azokkal is tudunk majd szolgálni.

Attól függően mekkora a rendelésed végösszege, különböző extra kedvezményekben lehet részed, amennyiben a legújabb februári Geekbuying vásár kínálatából választasz valamit.

A rengeteg portéka között szinte mindenféle termék megtalálható, ám ezúttal a Mini PC-k, a TV-okosítók, a Bluetooth hangszórók, fülhallgatók, kézikonzolok és más effélék lesznek főszerepben. A teljes választékot az alábbi linken tudjatok megtekinteni:

Geekbuying februári kiárusítás

Minden európai raktárból rendelt eszköz esetében igénybe vehető az alábbi néhány kupon:

  • 2 dollár kedvezményt kaptok a 3VH7HYI5 kóddal 20 dollár feletti vásárlás esetén
  • 3 dollár kedvezményt kaptok a 3QLRXEOP kóddal 30 dollár feletti rendelés esetén
  • 3 százalék engedmény a NEWYEAR kóddal, ez minden termékre érvényes

Most pedig néhány extra ajánlat következik termékspecifikus kuponokkal. Minden EU raktárról jön, így pár nap alatt megkapod őket!

1MORE E1026BT vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth 5.0 modemmel, 24 órás üzemidővel most csak 65,99 dollár a 4CWM5C5U kuponnal.

Tronsmart Sono 3,5 mm-es mikrofonos gamer headset konzolhoz és számítógéphez mindössze 23,99 dollár a 4CWM2ITZ kuponnal.

Tronsmart Spunky Pro Bluetooth fülhallgató IPX5 vízállósággal, Bluetooth 5.0 modemmel csak 25,99 dollár a GKBTS16 kupon felhasználásával.

Tronsmart Element T6 Plus Bluetooth hangszóró Bluetooth 5.0 modemmel, 40 wattos teljesítménnyel, komoly basszussal csak 56,99 dollár a GKBTS05 kóddal.

Edifier TWS1 Bluetooth fülhallgató IPX5 védelemmel és Bluetooth 5.0 modemmel mindössze 32,99 dollár a 4ESWUF03 kupon felhasználásával.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid