Strapateszten járt a Huawei Mate 30 Pro, majd darabokra is szedték

0

A Huawei Mate 30 Pro rendelkezik az okostelefonos piac egyik legjobb képrögzítő rendszerével, ez nem is lehet kérdéses. Arról viszont nem tudtunk eddig semmit, hogy a kínaiak mobilja mennyire bírja a gyűrődést. Szerencsére az álmatlan éjszakák véget értek, mert Zack Nelson, a kütyük mészárosa most próbára tette a készüléket. Nem akarjuk a poénokat lelőni, de a telefon helytállt a kíméletesnek cseppet sem nevezhető strapateszten. Emellett készült egy másik videó is, amelyen a Mate 30 Pro szétszedése tekinthető meg.

A Huawei Mate 30 Pro formatervének egyik központi eleme maga a megjelenítő, ami a készülék mindegyik keretére tökéletesen rásimul. Ez egy tagadhatatlanul szemet gyönyörködtető kialakítás, ám az extra íveltség vajon mennyire teszi sérülékenyebbé az egyébként Gorilla Glass 6 által oltalmazott képernyőt? A lenti videó alapján a hajlítást elég jól bírja, mert a kínai gyártó rendkívül ellenálló és merev keretet adott okostelefonjának. Zack hiába feszíti, a Mate 30 Pro egyszerűen nem enged. És mi a helyzet a karcokkal vagy a képernyő hőbírásával?

Nyilván nem akarjuk elvenni a népszerű YouTube videós kenyerét, így azt javasoljuk, hogy tekintsétek meg Ti magatok is Huawei Mate 30 Pro strapatesztjét. A videója élvezeti faktorát nagyban növeli az angol nyelvtudás, de igazából a képek magukért beszélnek. Jó szórakozást!

Készült egy másik videó is a mobilról, ebben a Mate 30 Pro szétszedése nézhető meg lépésről lépésre, ezt is tudjuk ajánlani:

Egyébként a mobil januárban végre megjelent Magyarországon is, itt találod az árát és a további infókat.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid