Mától rendelhető a Huawei Mate 30 Pro Magyarországon, ennyit kérnek érte!

0

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a mai napon végre elstartolt a Huawei Mate 30 Pro előrendelése Magyarországon, és így végre az árra is fény derült. A készülék olcsóbb lett, mint vártuk.

A Huawei Mate 30 Pro előrendelésére január 21-től 27-ig van lehetőség, mégpedig 344.990 Ft-os áron, és ez lesz később a készülék hivatalos hazai fogyasztói ára is. Egyébként a 8+256 GB-os, ezüst színű modellről van szó, ez az egyetlen változat, ami megjelenik nálunk, és úgy általában Európában.

Más európai országok árai alapján egyébként magasabb összegre, 350-380 ezer Ft-ra számtottunk, így mindenképpen pozitív meglepetés a magyar árazás, főleg ha azt vesszük alapul, hogy az előrendelők egy Huawei Watch GT 2 okosórát kapnak ajándékba, a HiCare alkalmazáson keresztül pedig fél év extra kijelzőbiztosítás is aktiválható.

Persze így sem lett olcsó a Huawei Mate 30 Pro, és továbbra is élnek az USA korlátozásai, így Google-alkalmazások nélkül érkezik a mobil. A keresőóriás szolgáltatásai (GMS) helyett a Huawei Mobile Services (HMS) 4.0-t kapjuk, ami a kínai gyártó saját alternatíváit tartalmazza. Ez sokakat eltántoríthat a vásárlástól, és a Huawei valószínűleg nem is számít túl nagy keresletre. A készülék csak korlátozott darabszámban jelenik meg Magyarországon, és egyelőre csak néhány budapesti Huawei üzletben lesz kapható.

Te vennél Huawei Mate 30 Prót, vagy bármilyen más Huawei telefont Google-szolgáltatások nélkül?

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid