Az újabb képeken kicsit máshogy fest a Samsung Galaxy S20 Ultra kamerája

0

A Samsung Galaxy S20 mobilokat nem csak a rajongók, hanem a szakma is tűkön ülve várja, és nem véletlenül, hiszen a készülékek számos dologban lesznek újítóak a korábbi Galaxy S szériás telefonokhoz képest. Az egyik legtöbbeket foglalkoztató témakör nyilván a mobilok képrögzítő rendszere, amelyeket már láttunk a rengeteg rendernek köszönhetően. Most azonban újabb képek érkeztek, amelyeken a Samsung Galaxy S20 Ultra a főszereplő, és amiken nemileg máshogy fest annak kamerarendszere. 

A képeket egy megbízhatónak mondható szivárogtató, bizonyos Ishan Agarwal tette közzé, ezeken a Galaxy S20 széria nagyágyúja, vagyis az Ultra látható, illetve annak képrögzítő rendszere. A kamerák kéttónusú kiépítésben foglalnak helyet, belül egy fényes fekete, míg kívül egy matt szürke felületet látni.

A Samsung Galaxy S20 Ultra várhatóan egy vadonatúj 108 megapixeles elsődleges érzékelővel fog debütálni, amely mellett 12 megapixeles ultraszéles, valamint egy ToF szenzor is helyet foglal majd. 

Ben Geskin munkája

Bár ezek a szenzorok sem utolsók, a képrögzítő rendszer egyik legfontosabb szereplője a 48 megapixeles periszkópos telefotó érzékelő lehet, aminek 10x optikai, valamint 100x digitális zoomot jósolnak a különböző források.

A MINU rendere

Az új dizájnt megerősítette a szintén hitelt érdemlő szivárogtató Ice Universe, és a dél-koreai MINU is. Persze egészen biztosak nem lehetünk semmiben a telefonok bemutatójáig, amire február 11-én kerül sor San Franciscóban. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid